Apostill

Apostill


Eenvoudig de beste!

APOSTILL® - eenvoudig de beste

In uw zoektocht naar een nieuw kassasysteem ziet u door de bomen het bos niet meer. U zoekt een gebruikersvriendelijk, eenvoudig, overzichtelijk kassasysteem en wilt op ieder gewenst moment inzicht in uw rapportages. Verder moet het kassasysteem zorgen voor een betrouwbare oplossing waar u weinig werk aan heeft én dit alles tegen een aantrekkelijke prijs.

Het kassasysteem dat u zoekt moet aan al uw wensen en behoeften voldoen en ontwikkeld zijn door praktijkmensen met ervaring. Een kassasysteem zonder onnodige ingewikkelde functies waarbij het afrekenen voorop gaat. U wilt op een snelle overzichtelijke manier uw gasten helpen, waardoor uw omzet stijgt en er minder fouten gemaakt kunnen worden.


Klik om te vergroten >>


APOSTILL® - overall

  • De nieuwe norm voor gebruikersvriendelijk afrekenen
  • Geschikt voor o.a. bar, café, restaurant, snackbar, cafetaria, bakkerij, catering, recreatie, enz
  • Onderscheidt zich in vele opzichten van onze collega's
  • Voortreffelijke afwikkeling van bestellingen
  • Intelligente printeraansluiting
  • Direct beschikken over financiële rapportages
  • Eenvoudige menustructuur met duidelijke buttons waardoor de bediening van het kassasysteem niet alleen makkelijk lijkt maar dit ook is
  • Razendsnel en bedrijfszeker


APOSTILL® is een geintegreerd systeem, dit wil zeggen dat hardware en software één geheel zijn. De combinatie APOSTILL® en de in industriële hardware van NCR, zonder traditionele harde schijf, betekent voor u als ondernemer een betrouwbare en stabiele totaaloplossing. Wat design betreft mag deze dan ook gezien worden. Door zijn moderne uitstraling wordt uw kassasysteem een blikvanger in uw zaak.

De beheersomgeving van APOSTILL® is volkomen gelijk aan de Windows gebruikersinterface. U bent zelf in staat om o.a. producten aan te maken, prijzen te wijzigen of opties te selecteren. U bent volledig 'self-supporting', zodoende houdt u de kosten beperkt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid gebruik te maken van Aposfill, een apart programma om zelfstandig al uw gegegevens in te voeren.

Beschikt u over meer dan één kassa in een netwerk dan heeft APOSTILL® een bijkomende troef. Alle gegevens zijn gelijk in alle terminals, bij een eventuele storing kan ten alle tijden verder gewerkt worden met de overige kassa's. Alle data blijven gesynchroniseerd, waardoor verlies hiervan onmogelijk is.

APOSTILL® - draadloze kassa

Zoals u mag verwachten van een modern kassasysteem biedt APOSTILL® u de mogelijkheid om met handhelds te werken. De bediening ervan is identiek aan de vaste kassaterminal. Bestellingen worden vliegensvlug doorgevoerd en bonnen worden direct verwerkt. Aanpassingen aan de menukaart zijn onmiddelijk zichtbaar. Het gebruik van een handheld in uw zaak zal niet alleen het aantal foute bestellingen minimaliseren maar ook sneller verwerken, hierdoor stijgt uw rendement en blijven uw klanten tevreden.

Maak de keuze voor APOSTILL®, het is ontwikkeld door professionals die weten wat u nodig heeft om uw gasten op een goede en klantvriendelijke manier te helpen.

APOSTILL® bundelt top software en top hardware tegen de beste prijs in de markt. Voor meer informatie www.apostill.eu

Apostill Handheld


APOSFILL

De eerste input van een database met het artikelassortiment is erg belangrijk voor het goed functioneren van een kassasysteem. Deze input kan door niemand beter worden aangeleverd dan door de gebruiker zelf. Om het aanleveren van het artikelassortiment voor zowel de gebruiker als de dealer te vereenvoudigen is Aposfill ontwikkeld. Aposfill is een eenvoudig invulprogramma, waarbij de gebruiker vanaf het eerste invoerveld wordt begeleid bij het invoeren van het artikelassortiment.


Klik om te vergroten >>


Klik om te vergroten >>


Klik om te vergroten >>Klik om te vergroten >>Klik om te vergroten >>Klik om te vergroten >>