Untill Horeca Automatisering


Untill Horeca Automatisering
Als geld telt!

Horeca automatisering door Untill

unTill® Horeca Software kenmerkt zich door rustige overzichtelijke schermen en duidelijke design iconen. Het gebruik is vanzelfsprekend, instructie voor basis handelingen is hierdoor overbodig. Iedere unTill-installatie wordt op maat gemaakt. Met unTill® begeeft u zich werkelijk in uw eigen zaak! U bepaalt welke informatie wordt weergegeven. De horeca kassa's van Untill zijn ideaal om te gebruiken in de horeca

unTill® Horeca Software zet de norm voor gebruikersvriendelijke bestelsystemen voor zowel bar - restaurant - catering als recreatie.

unTill® is het kassasysteem bij uitstek. unTill® onderscheidt zich in veel opzichten van de concurrentie. De sublieme afwikkeling van afwijkende bestellingen en intelligente printeraansturing is onder andere wat u direct zal opvallen. De dynamische database van alle transacties maakt het mogelijk direct te beschikken over gedetailleerde financiële rapportages. Uitermate bedieningsvriendelijk, razendsnel en bedrijfszeker. De horeca automatisering oplossing waarmee u beslist een hoger rendement behaalt en tegelijkertijd het gemak dient van uw personeel en uw gasten.


Untill ordering software


Untill techniek


Draadloze handheld untill

Hardware

unTill® is een systeemoplossing, dit in tegenstelling tot de klassieke kassasystemen. U maakt gebruik van een standaard Windows besturingssysteem en standaard hardware. Omdat deze hardware in grote hoeveelheden wordt geproduceerd ligt de prijs lager. Janssens Kassasystemen BV heeft een selectie gemaakt van stabiele (industriële) hardware. U maakt de keuze in het design.

Techniek - Stabiliteit

unTill® is uiterst stabiel omdat ze geen gebruik maakt van een centrale database of server. Iedere kassa draait zelfstandig en “synchroniseert” zijn gegevens continu binnen 0,15 sec. met andere kassa’s. Iedere kassa beschikt zodoende over alle gegevens en is een exacte kopie van de andere stations. Stroomuitval van een kassa of werkstation heeft geen invloed op de andere stations: iedere kassa is een complete “back-up”! Het aantal werkstations en de belasting van het netwerk heeft geen invloed op de prestaties van uw kassa. Uw horeca automatisering is en blijft uiterst stabiel.

Draadloze kassa

unTill® horeca software biedt u de mogelijkheid te kiezen tussen een tweetal draadloze kassa oplossingen. De draadloze unTill® oplossing biedt exact dezelfde functies en layout als op de vaste kassaterminals. Inwerken is overbodig. Bestellingen op de handheld worden vliegensvlug doorgevoerd en bonnen worden per direct verwerkt. Ook eventuele aanpassingen aan de menukaart of grafische interface zijn direct zichtbaar. Het besturingssysteem Windows Mobile wordt algemeen toegepast en staat garant voor een snelle en betrouwbare dataoverdracht.

Nieuw! unTill biedt nu ook de mogelijkheid om te bestellen vanaf een tablet. Een perfecte en betaalbare oplossing indien u op zoek bent naar een flexibele kassa. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Koppelingen externe horeca software

Zoals van een volwassen pakket verwacht mag worden biedt unTill® koppelingen met leveranciers van boekhoudkundige software, barautomatisering en hotel reservering systemen. Er zijn succesvolle koppelingen gerealiseerd met o.a. Exact, Cash, AccountView, van Duijnen, WMF, Hotel Concepts (Hotelware/IDPMS) en Nostradamus.

Bestellen met je smartphone

Zowel PLINGH als YOUR SMART BUTLER is een innovatieve dienst waarmee gasten zelf kunnen bestellen. Bedacht vanuit de gast, ontwikkeld in de praktijk en toegankelijk gemaakt voor iedereen met een smartphone!

Scan - order - share

Hoe werkt het? De gast scant met zijn of haar smartphone een unieke QR Code op tafel, in een hotelkamer of bijvoorbeeld op een strandbed. Binnen enkele seconden verschijnt een actuele menukaart waarbij producten, prijzen en acties worden getoond. De gast krijgt de mogelijkheid te bestellen, het verzoek indienen om te betalen of de dienst kan worden gebruikt om meer achtergrond informatie te verkrijgen. Daarnaast kunnen ervaringen via social media worden gedeeld.

Een aanvulling op de huidige bestelmogelijkheid en te koppelen aan het unTill kassasysteem!

Vraag ons naar de mogelijkheden!Beheer

De beheer omgeving van unTill® horeca software is volkomen gelijk aan de Windows gebruikers interface. U bent zelf in staat producten aan te maken, prijzen te wijzigen en specifieke opties te selecteren. U bent volledig “self supporting”, kunt snel reageren bij problemen in uw horeca automatisering en houdt uw kosten hierdoor in de hand.


Management Informatie

De kassa en het beheerprogramma vormen een geďntegreerd geheel binnen unTill®. U beschikt zodoende “real time” over gespecificeerde gegevens. U maakt zelf selecties: per tijdseenheid, werknemer, categorie, artikel of combinaties hiervan. Verder beschikt unTill® over rapportages welke door het bedrijfschap horeca worden gehanteerd. De informatie kan worden weergegeven op scherm of worden afgedrukt op slipprinters of A4 printers. Exporteren naar een bestand of spreadsheet of mail behoort eveneens tot de mogelijkheden. Uniek binnen unTill® horeca software is het achteraf “tracen” van alle kelnerhandelingen voor een optimale controle.


Enkele overige mogelijkheden:

 • Aanmelden: ID, magneetkaart, Tag (RFID), Direct (kelnertoets)
 • Bestellen: Tafel, Naam, Klant, Direct, Afhalen, Bezorgen
 • Tafel: Splitsen, Verhuizen (Artikelen), Status (kleur), Combineren
 • Betalen: Specificeren, Splitsen, Proforma, Deelbetaling
 • Controle: Tracing, Bestellingen, Rekeningen, Toegangniveaus
 • Rapportage: Volledig vrij naar bonprinter, A4, bestand, spreadsheet, e-mail
 • Rapportage Selectie: datum, tijd, locatie, werknemer, werkplek, verkooppunt, klant, leverancier, categorie, departement, artikel, optie
 • Vaste klantenbeheer (VIPS/club)
 • Menu engineering
 • Voorraadbeheer
 • Tijdregistratie
 • Berichten medewerkers
 • Reserveren arrangementen
 • Koppeling Barautomatisering
 • Koppeling Hotel Systeem (PMS)
 • Koppeling Boekhouding
 • Koppeling UurplanningScherm untillScherm untillScherm untillScherm untillTraject horeca automatisering

Ieder unTill kassasysteem voor de horeca volgt een "implementatietraject". Dit traject bestaat uit:

 • Voorbespreking / wenseninventarisatie horeca automatisering
 • Bouwen unTill applicatie op maat
 • Controle applicatie / managementtraining
 • Installatie / ingebruikname op locatie
 • Analyse / controle 2 weken na ingebruikname

Uw investering is gegarandeerd door professionele begeleiding van praktijkspecialisten. Uw investering voor wat betreft horeca automatisering ligt vast. Ieder unTill systeem wordt verkocht inclusief installatie, configuratie en nazorg. Uren nacalculatie is niet van toepassing.

Speciale projecten

unTill wordt ook toegepast als retailoplossing of ingezet voor speciale projecten. Onder de naam "Touch4All" is unTill internationaal genomineerd als kassaoplossing voor mensen met een geestelijke handicap.