top-image

Neem direct contact op: 024 - 34 44 111

OVER JANSSENS

OVER JANSSENS

Wij zijn janssens kassa systemen

“Sterk in innovatief meedenken en gericht automatiseren vanuit onze eigen horeca en retailervaring”

Janssens Kassasystemen is in 1981 gestart met het aanbieden van service en onderhoud op (toen nog) elektronische kasregisters.
Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van complete automatiseringsoplossingen voor horeca en retail. Al meer dan dertig jaar zijn wij dé specialist op het gebied van afrekenen.
Als gevolg van onze ruime ervaring en expertise beschikken wij over een krachtig aanbod in kassa-automatisering, na een weloverwogen selectie van leveranciers.
Janssens Kassasystemen biedt u diverse totaaloplossingen van geïntegreerde kassa’s, bedieningsunits en computersystemen (hard- en software).
Vanzelfsprekend leveren wij met plezier de bijhorende service en support.

Eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Bel 024-3444111 of mail: info@kassasystemen.nl

ADVIES & CONSULTANCY
KASSA LEASEN
KLANTEN UITGELICHT
SPONSORING & GOEDE DOELEN

Janssens Kassasystemen is al meer dan dertig jaar specialist in horeca- en winkel automatisering. Wij zijn expert op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service van kassasystemen, maar verzorgen ook uw complete kassa-automatisering op maat. 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij u op locatie. Wat uw wensen ook zijn: één eenvoudige kassa of een geavanceerd afrekensysteem. We zorgen voor horeca automatisering en retail automatisering. Maar ook zijn wij specialist op het gebied van de traditionele kassa, de iPad kassa en geven wij advies en consultancy. Janssens Kassasystemen leveren maatwerk oplossingen waarop u kunt vertrouwen. Neem een kijkje op de site, voor een compleet overzicht van ons kassa aanbod. Inclusief duidelijke en aantrekkelijke prijzen.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag