Afrekensystemen

Afrekensystemen

Afrekensystemen van topkwaliteit

Janssens Kassasystemen biedt oplossingen op maat. Voor een afrekensysteem kunt u bij ons terecht. Het maakt niet uit of u werkzaam bent in de horeca- of retailbranche, met ons brede assortiment kunnen wij perfect in spelen op al uw wensen. Wij bieden onze producten aan en daarnaast helpen wij u en uw medewerkers is het gehele proces. Daarnaast adviseren we u graag om in de toekomst te kunnen groeien. Wij bieden verschillende afrekensystemen aan zoals de traditionele kassa’s, horeca automatisering, StoreContrl winkel en de iPad kassa.

Topmerken

Uiteraard zijn onze afrekensystemen van de hoogste kwaliteit. Wij leveren alleen topmerken zoals:

  • CASIO
  • Resolut
  • NEC
  • Apostill

Traditionele kassa’s

In ons assortiment hebben wij twee merken traditionele kassa’s. Wij bieden Casio en Sam4s kassa’s aan. Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige kassa, kunt u terecht bij Janssens Kassasystemen. Wij helpen u graag met het maken van een goede keuze omtrent onze betrouwbare afrekensystemen.

Horeca automatisering

Wij helpen u graag bij de automatisering van uw horecabedrijf. De oplossingen die wij bieden zijn met UnTill of UnTill light. Dit hangt af van uw wensen. Janssens Kassasystemen doet meer dan alleen de verkoop van uw afrekensysteem. Wij adviseren u en helpen u graag verder op het gebied van reserveringen, roostering en inkoop van uw producten.

StoreContrl winkel

Het maakt niet uit in wat voor soort winkel uw werkzaam bent, StoreContrl is het systeem voor elke winkel. Dit afrekensysteem is gebruiksvriendelijk, stabiel, overzichtelijk en eenvoudig.

iPad kassa

De iPad kassa zit ingebouwd in een bonprinter. Via uw draadloze netwerk kunt u met uw smartphone of tablet dit afrekensysteem makkelijk bereiken. Dit systeem wordt ook wel Sam4s genoemd. Uw kunt achter verschillende apparaten koppelen aan deze kassa.

Kijk op onze website voor meer informatie, of neem contact met ons op.

Afrekensysteem voor heel Nederland

Bij Janssens Kassasystemen kunt u terecht voor een afrekensysteem in heel Nederland. Onze landelijke dekking maakt het mogelijk om ieder bedrijf van de gewenste afrekensystemen te voorzien. Het maakt wat ons betreft dan ook niet uit of u gevestigd bent in Groningen of in Maastricht; wij zorgen ervoor dat uw afrekensysteem op kundige wijze geïmplementeerd wordt.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag