Boekhoudkoppeling voor uw kassasysteem

25 maart 2020

blog

Als horeca ondernemer bent u natuurlijk het liefste bezig met uw core business; gasten helpen! Helaas gaat dat niet altijd en heeft de administratie ook uw tijd en aandacht nodig

Uiteraard zijn alle cijfers en administratieve handelingen daarin belangrijk maar ook tijdrovend. Zeker in tijden van personeelstekorten is het goed om zelf op de werkvloer te staan in plaats van achter uw bureau te zitten. Ook de kosten van een accountant kunnen enorm oplopen als u deze per uur betaald. Waarom deze kosten laten oplopen als u het ook gemakkelijk kunt automatiseren en koppelen aan uw kassasysteem?

Gelukkig heeft unTill de oplossing voor u klaar liggen om u te ontzorgen!

Boekhoudkoppeling voor uw kassasysteem

Een mooie uitbreiding op uw kassasysteem zou een koppeling met de boekhouding kunnen zijn. Geen ouderwetse import en export van allerlei moeilijke bestanden. Een geautomatiseerde boekhoudkoppeling met uw boekhoudprogramma doet de administratie voor u. Via één document kunnen wij voor veel gemak zorgen en tegelijkertijd op uw boekhoudkosten besparen. De gegevens vanuit het unTill kassasysteem worden via de zogeheten API dagelijks in uw boekhoudpakket geschoten.

Wat doet een boekhoudkoppeling met uw kassasysteem voor u

De volgende punten worden middels de koppeling doorgeschoten naar uw boekhouding:

  • Omzet op grootboekniveau
  • Specificatie af te dragen BTW
  • Betaalwijze op grootboekniveau
  • Geconsolideerde facturen per debiteur

Optioneel kunnen we dit uitbreiden met een dagelijks controlemoment, waarin gecontroleerd en eventueel gecorrigeerd kan worden. Uiteraard conform alle regels die hiervoor gelden met betrekking tot ons Keurmerk Betrouwbaar Kassasysteem. Wij ervaren dat de kassasystemen van Janssens al aan horeca bedrijven worden geadviseerd door accountants, controllers en financieel adviseurs.

Het automatiseren van uw administratie – boekhouding via uw kassa

Janssens Kassasystemen voorziet in een koppeling met het grootste gedeelte van de bekende boekhoudpakketten zoals Twinfield, Exact Online, Yuki, Afas, UNIT 4 Multivers, iMuis en Visma.

Onze specialisten verwerken deze koppeling voor u, aan de hand van het document wat u, samen met eventueel uw accountant, heeft ingevuld. Door hiermee te werken, bespaart u op de uren dat u met de boekhouding bezig bent, bespaart u op de kosten van uw boekhouder en kunt u zich focussen op hetgeen wat de kern is voor uw bedrijf: klanten of gasten helpen!

“Uw administratie direct bij de hand. Overzichtelijk, actueel en u heeft de mogelijkheid om eenvoudig en snel specifieke rapportages uit te draaien.”

Naast de administratieve koppelingen, bieden wij ook andere mogelijke koppelingen, ook wel api’s genoemd, aan van o.a. software voor bar automatisering, bestellen, betalen, hotel, loyaliteit, reserveren, manegement, plannen en meer…

Naar alle mogelijke kassa koppelingen

Afas software Asperion online boekhouden Cash bedrijfssoftware e-conomic developer exact online exact globe merkei.nl Muis software Reeleezee snelstart Twinfield Unit 4 multivers VH consultans Visma Yuki