Contactloos betalen tijdens bezorgen met contactloos kassasysteem

08 juli 2020

Het bezorgen van eten, kleding en meer artikelen, gaat soms mee met het afrekenen aan huis. Denk onder andere aan een pizzabezorger. Tegenwoordig wil niemand meer veel geld op zak hebben en daarmee is het pinnen heel belangrijk geworden voor bezorgers. In Corona-tijd is het helemaal belangrijk om contactloos te kunnen betalen, zodat er zo min mogelijk handcontact is. Hoe werkt een kassasysteem voor contactloos betalen ? U leest het hier.

Hoe werkt een kassasysteem voor contactloos betalen?

Met een kassasysteem waarmee u het contact kunt betalen aanbieden aan uw klanten, wordt er via WiFi een transactie gedaan. U herkent het apparaat aan het WiFi-teken. De pas van de klant moet hetzelfde teken bevatten. Klanten kunnen zonder hun pincode in te vullen, tot 25 euro pinnen door hun pas of mobiel langs het apparaat te houden. Vaak boven de 25 euro, moet er een pincode worden ingevuld. Dit is de eigenaar van de pas zelf in te stellen en daar kunt u als ondernemer dus niets aan veranderen. U kunt een contactloos betaalautomaat koppelen met uw kassasystemen, waarmee u fraude voorkomt, tijd bespaard en kasverschillen snel kunt opsporen.

Voordelen contactloos kassasysteem

Er zijn heel veel voordelen aan een contactloos kassasysteem . Zo voorkomt het handcontact en daarmee is er ook minder besmettingsgevaar in deze tijden van Corona. Maar ook voor als het straks weer ‘normaal’ is, zijn er nog voordelen aan een contactloos kassasysteem:

  • Een contactloze betaling gaat sneller dan een gewone pin betaling.
  • Het is positief in gebruik voor de klanten
  • Er ontstaan ​​kortere wachtrijen
Win advies in over contactloos betalen

Voor vragen over kassasystemen voor het contactloos betalen, kunt u bij Kassasystemen terecht. Wij adviseren u graag. Als u uw wensen aan ons doorgeeft, zullen we de opties met u doorlopen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.