De voordelen van een tablet kassa. Ontdek ze hier

02 augustus 2021

Een tablet kassa

Een kassasysteem is een musthave voor elke onderneming. Hoewel de tablet kassa vooral in de horeca veel gebruikt wordt, zijn tablet kassa’s geschikt voor elke sector. Denk aan de retail, de publieke sector of de zorg. Met een touchscreen kassa ga je mee met de technologische ontwikkelingen en een tablet is bovendien simpel in gebruik. We zetten een aantal voordelen van het werken met een tablet kassa voor je op een rij.


Mobiliteit

Het grootste voordeel van het werken met een tablet kassa is dat je met een tablet mobiel bent. Waar een traditionele kassa altijd op een vast punt staat, kan je de tablet kassa eenvoudig op een andere plek in de zaak zetten en zelfs gebruiken als handheld om aan tafel bestelling mee op te nemen en af te rekenen. In de horeca is het ontzettend belangrijk dat je snel en efficiënt te werk gaat. Een tablet kassa kan hier zeker bij helpen. Bovendien kan je als manager real time zien hoe de omzetten ervoor staan. Ook als je zelf niet in het pand aanwezig bent. 

Lage kosten
Een tablet kassa is over het algemeen een stuk goedkoper dan een vast kassasysteem. En dat terwijl een tablet kassa vaak over min of meer dezelfde features beschikt. Het is dus een goed product voor starters die nog niet over grote budgetten beschikken. Bovendien is een tablet makkelijk te vervangen als er een keer een iPad kapot gaat. Met een vast kassasysteem is dit lastiger en bovendien een stuk duurder. 

Bij Janssens werken we met een klein apparaatje waar tot acht verschillende apparaten zonder extra licentie aan gekoppeld kunnen worden. In drukke tijden kan je dus makkelijk en snel opschalen. 

Gebruiksvriendelijk 
Iedereen heeft wel eens een iPad in zijn handen gehad. Medewerkers kunnen er vaak snel goed mee overweg. Zij zijn immers al gewend aan het gebruik van applicaties op smartphones. Het gebruik van een touchscreen is voor hen niets nieuws. Mocht het toch niet helemaal duidelijk zijn hoe de tablet kassa gebruikt dient te worden of wil je alles leren over de features op de iPad? Volg dan een van onze trainingen op onze locatie in Nijmegen of neem contact met ons op voor een demonstratie. 

De iPad kassa is geschikt voor alle apparaten die beschikken over een browser. De hardware van het kassasysteem bepaal je zelf. Dit kan dus een eigen tablet, telefoon of PC zijn. Aan de iPad kassa kan je onder meer een keukenprinter, barcode scanner, kassalade en klantendisplay koppelen. Bovendien kan je de tablet kassa geheel naar eigen wens inrichten. Zo kan je snel en eenvoudig gasten helpen. Een tablet kassa doet dus zeker niet onder aan een vast kassasysteem.