Ervaar het gemak van betalen met iDeal QR code

28 augustus 2022

Ervaar het gemak van betalen met iDeal QR code

Met de Rabo OmniKassa worden de online en offline werelden gecombineerd met een digitale transformatie. ExtendaGO zegt dat retailers prioriteit moeten stellen bij het digitaliseren, dit met behulp van de ExtendaGO software. De Rabo OmniKassa is een voorbeeld van deze digitale transformatie.

Gemakkelijk via mobiele apparaten

Zoals eerder aangegeven verwacht ExtendaGO dat de digitale en offline wereld een worden. Om mee te gaan met de digitale tijd zullen retailers hun winkel en processen daarin moeten automatiseren. De innovatieve software van ExtendaGO helpt daar bij met handige en betaalbare cloud oplossingen. Met de Rabo OmniKassa kunt u gemakkelijk klanten laten betalen via uw telefoon of tablet. Zo is het mogelijk om een directe betaling plaats te laten vinden tussen twee mobiele apparaten. Ook zijn er slimme extra functies, om klantloyaliteitsprogrammas op te zetten.

Inzichtelijke data

De digitalisering biedt enorme kansen voor retailers en horeca ondernemingen. Het is essentieel om mee te gaan in deze digitale wereld om succesvol te zijn. Door middel van data kunt u achter enorm belangrijke informatie komen, die u via offline betalingen niet zou kunnen verkrijgen. Deze informatie biedt inzichten op het gebied van koopgedrag van klanten.

Toepassingen van ExtendaGO software

De oplossingen die ExtendaGO software biedt zijn eindeloos. De scan & go functies worden momenteel al gebruikt bij verschillende supermarktketens, warehouses, logistieke bedrijven en horecabedrijven. De technologie blijft zich ontwikkelen en daarom is het verstandig nu al in te stappen. De software van Extenda GO wordt samengebracht op een platform, met samenwerking van Google en Amazon. Deze software is een passende oplossing voor zowel kleine kleine bedrijven als grotere ketens, vanwege de grote schaalbaarheid.

Kassasoftware voor uw organisatie

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn van ExtendaGO software voor uw organisatie? Kassasytemen.nl helpt u graag met de juiste oplossing vinden. Wij zijn ervaren met kassasystemen en kunnen u goed adviseren welke toepassingen u nodig heeft.