Hoe vergelijkt u kassasystemen?

14 september 2020

Het vergelijken van kassasystemen

Kunt u wel een nieuw kassasysteem gebruiken waarmee u verschillende werkzaamheden een stuk gemakkelijker kunt maken? Dat kan met de kassasystemen uit ons assortiment. Maar hoe kunt u nou het beste kassasysteem uitkiezen voor uw bedrijf? De verschillende kassasystemen zijn namelijk ook weer geschikt voor verschillende locaties. Welke geschikt is voor uw bedrijf kunt u bepalen aan de hand van verschillende criteria. Wij leggen het u uit.

Op welke punten moet u letten

Van tevoren is het belangrijk om zelf te bepalen waar uw kassa aan moet voldoen. Zodra u dat weet, kunt u de verschillende kassasystemen met elkaar vergelijken op de volgende punten:

  • Integraties met voorraad, planning etcetera.
  • Aantal apparaten waarmee de kassa verbonden kan worden.
  • Mogelijkheid tot uitbreiding van de software.
  • Draadloos te gebruiken.

Matcht een kassasysteem al niet met één van deze criteria? Dan is het kassasysteem niet het juiste systeem voor uw bedrijf en kunt u deze al afstrepen.

Verschillende soorten kassasystemen

Welke kassasystemen u met elkaar kunt vergelijken? Wij bieden u diverse software oplossingen voor de horeca, fashion, retail, publieke sector, zorgkassa’s en golfbaan oplossingen. Daarnaast hebben wij diverse tabletkassa’s die voor uw bedrijf ideaal kunnen zijn. Wij delen graag al onze kennis over deze kassasystemen met u, zodat u een geschikte keuze kunt maken bij het kopen van een kassa en u hier veel profijt van kunt hebben. Verschillende werkzaamheden kunnen namelijk geautomatiseerd worden met onze oplossingen. Wij bieden u daarom een uitgebreid assortiment met kassasystemen voor diverse doeleinden.

Advies nodig?

Wilt u advies over de verschillende kassasystemen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij adviseren u graag zodat u uiteindelijk de beste keuze kunt maken voor uw bedrijf. Neem gerust even contact op met onze specialisten en wij beantwoorden al uw vragen. Vindt u het kassasysteem een te grote investering in één klap? U kunt er ook voor kiezen om een nieuw kassasysteem te huren of te leasen. Hiermee profiteert u van de voordelen van het systeem maar hoeft u het niet direct helemaal te betalen.