Kassasystemen koppelen voor uw boekhouding

15 augustus 2022

Kassasystemen koppelen

Bij kassasystemen.nl heeft u eenvoudig de mogelijkheid uw kassasystemen aan elkaar te koppelen met StoreContrl®. Dit cloudsysteem is onderdeel van onze administratieve software. Door middel van deze innovatieve software zijn handmatige invoer van gegevens zoals dagelijkse kasboeking verleden tijd. Slechts een paar minuten hebben wij nodig om uw andere software aan te sluiten op dit systeem, denk bijvoorbeeld aan Visma, Exact Online of Snelstart. Ook als u gebruik maakt van andere software kijken we graag mee wat de mogelijkheden zijn, bent u al benieuwd?

Bespaar tijd voor uw klanten

Het liefst besteedt u al uw tijd aan uw klanten, daarom bent u ook uw onderneming begonnen. Helaas is de administratie die hierbij komt kijken ook erg belangrijk en kost tijd en aandacht. Er zijn overal grote personeelstekorten en daarom wilt u natuurlijk het liefst zelf zoveel mogelijk op de werkvloer staan en uw team ondersteunen, in plaats van bezig zijn met uw administratie van achter een bureau. Iemand inhuren voor deze administratie is ook een dure oplossing. Het koppelen van een boekhoudsysteem aan uw kassasysteem is daarom een perfecte oplossing, zo bespaart u tijd en geld.

Makkelijk in gebruik

Met onze moderne systemen heeft u te maken met software die zeer gebruiksvriendelijk is, zo hoeft u niet moeilijke bestanden te importeren en exporteren voor het verzamelen van gegevens. Het StoreContrl kassasysteem importeert dagelijks automatisch de gegevens naar de boekhoudsoftware. Deze gegevens zijn omzet en betaalwijze op grootboekniveau en de specificatie af te dragen BTW.

Boekhoudsoftware bij Kassasystemen.nl

Bent u benieuwd geraakt naar de mogelijkheden van koppelingen tussen boekhoudsoftware en kassasystemen? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Dit kan zowel telefonisch, als via de mail. Bij Kassasystemen.nl bieden wij ook de mogelijkheid demonstraties aan te vragen, zo kunt u zelf de software ervaren. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!