Modern en mobiel: met het iPad kassasysteem bent u altijd waar uw klanten zijn

30 mei 2023

Modern en mobiel: met het iPad kassasysteem bent u altijd waar uw klanten zijn

Met een iPad kassasysteem kunt u uw verkoopproces moderniseren en mobiel maken. Met dit systeem kunt u uw klanten overal bedienen. Of u nu een pop-upwinkel heeft, een marktkraam of een foodtruck, met het iPad kassasysteem heeft u altijd de mogelijkheid om snel en efficiënt betalingen te accepteren.

Efficiënter werken

Met een iPad kassasysteem zijn al uw processen te versnellen. Zo kunt u eenvoudig en snel kassabonnen printen en zelf artikelen aanpassen in het systeem. U kunt tot wel 8 kassasystemen voor de iPad gratis koppelen aan één printer. Het systeem is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor uw personeel direct aan de gang met weinig uitleg. Daarnaast is uw omzet meetbaar. U kunt realtime zien welke inkomsten u krijgt. Naast omzet kunt u ook zien welke producten het meeste worden verkocht en welke juist minder.

Lagere kosten

Doordat er meerdere processen geautomatiseerd worden kunt u het personeel op een betere manier inzetten. Hierdoor kunt u veel kosten besparen. Daarnaast is het repareren van een iPad kassasysteem een stuk goedkoper dan een traditioneel kassasysteem, dus is het een stuk makkelijker te vervangen. U heeft zelfs de optie om een digitale kassabon te sturen in plaats van een fysieke kassabon, waardoor u ook op kassarollen geld bespaart.

Betere klantervaring

Als u ervoor kiest om zelfservice te bieden aan uw klant, dan kan dat uiteraard met een iPad kassasysteem. Klanten kunnen dan zelf hun bestelling intikken. In de horeca is een goed voorbeeld dat de bestelling hierna naar de keuken wordt gestuurd, waardoor het personeel gelijk aan de gang kan gaan om het eten te maken. Ook kan het iPad kassasysteem worden ingezet om klanten zelf te laten betalen in bijvoorbeeld de retailsector.

Heeft u interesse in een iPad kassasysteem voor uw onderneming?

Als u nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden van een iPad kassasysteem, neem dan contact met ons op. U kunt zowel telefonisch contact met ons opnemen of u kunt ons een mail sturen. Onze experts staan u graag te woord!