QR code bestellen in de horeca

08 maart 2023

QR code bestellen in de horeca

In de horeca is het altijd belangrijk om de klanttevredenheid hoog te houden. Een steeds populairdere manier om dit te doen, is door het gebruik van QR codes. Een QR code bestellen kan veel voordelen hebben. Met deze codes kunt u contactloos bestellen en veiligheid verbeteren.

Wat is een QR code?

Een QR code lijkt een beetje op een barcode. In tegenstelling tot een gewone barcode, kan een QR code veel meer informatie bevatten, zoals een URL of contactinformatie . Door de opkomst van smartphones en QR codelezers, worden QR codes steeds populairder. U kunt ze vinden in tijdschriften of op verpakkingen. Wilt u een QR code bestellen? Let er dan op dat de code goed werkt en makkelijk te scannen is.

Waarom een QR code bestellen?

Een QR code bestellen in de horeca is niet gek, het kan namelijk veel voordelen hebben. Een van de meest voorkomende is het gebruik van QR codes om de menukaart te raadplegen. In plaats van een fysieke menukaart, kan de klant een QR code scannen en direct de menukaart bekijken op zijn of haar smartphone. Dit biedt verschillende voordelen, zoals:

  1. Het verminderen van contact tussen klant en personeel
  2. Het verminderen van het papierverbruik
  3. Het up-to-date houden van de menukaart

Een andere toepassing van QR codes in de horeca is voor betalingen. Door een QR code te scannen, kan de klant direct betalen via zijn of haar smartphone. Dit biedt niet alleen meer gemak, maar ook meer veiligheid omdat er geen contant geld aanwezig hoeft te zijn in het restaurant.

Hoe implementeert u QR codes in uw horecabedrijf?

Het implementeren van QR codes in uw horecabedrijf is relatief eenvoudig, een QR code bestellen is het enige wat u hoeft te doen. Gaat u een QR code bestellen? Dan kunt u deze plaatsen op bijvoorbeeld uw menukaart of website. Plaats de codes vervolgens op strategische plaatsen in het restaurant, zoals bij tafels of de ingang. Kortom, een QR code is simpel te gebruiken en een handig middel om uw restaurant of bar te moderniseren!