Tabletkassa: De kassaoplossing voor uw horecaonderneming!

24 februari 2023

Tabletkassa: De kassaoplossing voor uw horecaonderneming!

Een tabletkassa met de nieuwste afrekensoftware maakt het verschil voor uw onderneming! Het is een vervanging van de traditionele kassa waarbij een tablet wordt gebruikt als de kassa-terminal, waarbij veel voordelen bij komt kijken. De tablet is vaak uitgerust met speciaal kassa-software die verkoop, betalingen en andere kassataken ondersteunt. In deze blog lichten we tabletkassa’s toe en vertellen we waarom het een goede toevoeging is aan uw horecaonderneming.

Gebruiksvriendelijk

Met de nieuwste afrekensoftware van de tablet kassa wordt afrekenen overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen. Het systeem vergt geen tot weinig uitleg aan het personeel, aangezien het intuïtief werkt. Met de tabletkassa kunt u en uw personeel snel aan de gang. Daarnaast kunt u met deze kassaoplossing als manager de omzet inzien, waardoor gegevens duidelijker worden.

Kostenefficiënt

Bij het kiezen van een geschikte kassaoplossing als een tabletkassa kunt u erg besparen. De tabletkassa is geschikt voor alle apparaten die beschikken over een browser, ofwel een internetscherm. Hierdoor hoeft er geen hardware bij te komen kijken en realiseert u in een handomdraai een nieuwe werkplek voor het afrekenen. Dit is zowel mogelijk bij een nieuwe als een bestaande terminal.

Moderne kassaoplossing

Een tabletkassa is een moderne manier van een kassasysteem. De tabletkassa kan gebruikt worden in combinatie met verschillende mobiele betaalmogelijkheden, waardoor klanten kunnen betalen met hun smartphones. Daarnaast is de moderne tabletkassa sneller en gemakkelijker in gebruik dan traditionele kassa’s, waardoor ze bijdragen aan een efficiëntere werkwijze.

Doordat de tabletkassa’s zijn voorzien van een ingebouwde WiFi of 4G-connectiviteit, zijn de kassa’s gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Naast het koppelen van een tabletkassa, kan het ook gekoppeld worden aan een voorraadbeheersysteem of een boekhoudprogramma. Hiermee zijn alle gegevens en omzet in een duidelijk overzicht te zien. Door de veelzijdigheid van een tabletkassa kunnen ze gebruikt worden voor meerdere taken. De perfecte oplossing voor elke horecaonderneming!