Vind hier een gebruiksvriendelijk kassasysteem voor uw winkel of restaurant

07 augustus 2023

Als u op zoek bent naar een gebruiksvriendelijk kassasysteem voor uw restaurant, winkel of voor een ruimte binnen de publieke sector, dan biedt kassasystemen.nl u een breed scala aan verschillende mogelijkheden. Bij Janssen kassasystemen beschikken we over meer dan voldoende ervaring en expertise om u te voorzien van het juiste advies. Door gebruik te maken van een gebruiksvriendelijk systeem, weet u zeker dat uw personeel het beste uit zichzelf kan halen en uw klanten worden voorzien van de hoogst haalbare kwaliteit. Meer weten? Lees snel verder!

Iedereen kan een gebruiksvriendelijk kassasysteem van Janssens bedienen

Een gebruiksvriendelijk kassasysteem is een systeem dat iedereen kan bedienen. Dit is dan ook waar we bij Janssen kassasystemen voor gaan. Het bedienen van een kassasysteem moet eenvoudig zijn en zo min mogelijk tijd kosten. Samen met u kijken we wat werkt voor uw bedrijf en werknemers. Zo bieden we zelfs mogelijkheden om het kassasysteem aan te passen op mensen met een arbeidsbeperking. Hierdoor krijgen ook zij de kans om op een prettige manier te werken, zonder hen onnodig te belasten. Dit geldt eigenlijk voor alle verschillende soorten werknemers. Het bedienen van een kassa moet zo min mogelijk energie kosten.

De voordelen van een gebruiksvriendelijk kassasysteem

Want als het kassasysteem gebruiksvriendelijk is, dan kan iedere werknemer dit dus op de automatische piloot bedienen. Hierdoor blijft er waardevolle energie over die uw werknemers kunnen inzetten om klanten te helpen en belangrijke taken zo goed mogelijk uit te voeren.

Een ander voordeel van Janssen kassasystemen is dat u het kunt koppelen met bijvoorbeeld uw voorraadsysteem. Zo weet u zeker dat hierin geen verschillen ontstaan. Maar ook andere systemen koppelt u heel eenvoudig aan ons kassasysteem. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op!

Naast de overzichtelijke interface en het feit dat ons kassasysteem erg gebruiksvriendelijk is, bieden we u een uitstekende service. Ons supportteam staat altijd voor u klaar. Met altijd bedoelen we dan ook echt altijd, want onze collega’s zijn 24/7 bereikbaar voor uw support-gerelateerde vragen.

Gebruiksvriendelijk kassasysteem kopen bij Janssen

Wilt u een gebruiksvriendelijk kassasysteem kopen? Bekijk dan snel alle mogelijkheden hier op onze website. Als u liever direct een vrijblijvend advies van ons ontvangt, neem dan gerust contact met ons op. We leggen u graag alles uit over onze systemen en kijken samen met u welke oplossing het beste past binnen uw organisatie.