Wat zijn de voordelen van een zorgkassa?

16 september 2019

blog

Bent u werkzaam in de zorg en heeft u een nieuw kassasysteem nodig? Dan kunt u wellicht eens kijken naar een zorgkassa systeem van Kassasystemen.nl. Vooral in de zorg sector is het belangrijk dat u een gebruiksvriendelijke kassa heeft, zodat iedereen hier gemakkelijk mee overweg kan. Mensen met een beperking leren hier ‘visueel’ afrekenen. Maar waarom zou je deze zorgkassa aanschaffen en wat zijn de voordelen van deze zorgkassa? Wij vertellen het in dit blog.

De voordelen van de zorgkassa

Zoals hierboven al aangegeven heeft u een visueel gebruik van picto’s bij een zorgkassa, maar is er ook veel ondersteunende communicatie. De zorgkassa is onder andere een groot succes bij de keten Brownies & Downies. Er kan door iedereen worden afgerekend met de kassa en daarom is het dus enorm geschikt voor verschillende zorginstellingen. Het kassasysteem is geheel op maat ingericht en u kunt met dit systeem stapsgewijs afrekenen. Het biedt verder een ondersteuning bij het werken.

Het gebruik van de zorgkassa

Snelheid, eenvoud en efficiënt werken staan natuurlijk voorop. Veel mensen onderschatten de hulp van een kassasysteem hierbij. Met een goed en snel kassasysteem bent u veel productiever, is alles een stuk overzichtelijker en gaat alles gewoon een stuk beter. Voor mensen met een verstandelijke beperking is het kassasysteem Touch4All opgericht. U kunt daarbij zelf bepalen welke informatie wordt weergegeven en met behulp van doelgerichte aanpassingen kan hier gemakkelijk mee worden gewerkt.

Meer weten over de zorgkassa

Heeft u interesse in de zorgkassa maar wilt u eerst nog meer informatie ontvangen? Neem dan eens contact op met de klantenservice van Kassasystemen.nl. Wij helpen u graag verder en kunnen u van alles vertellen over onze kassasystemen.