Welk kassasysteem heb ik nodig voor in een kledingwinkel?

08 november 2019

blog

Heeft u een eigen kledingwinkel en is uw kassasysteem aan vervanging toe? Het is belangrijk om te blijven automatiseren om het uzelf een stuk gemakkelijker te maken. Daar een kan het juiste kassasysteem aan bijdragen. Automatiseren moet natuurlijk wel op een professionele manier worden gedaan en daarom hebben het StoreContrl Classic kassasysteem en het StoreContrl Cloud kassasysteem voor u. Daarnaast bieden wij ook kassasystemen van Tripos en Resolut aan. Wij komen graag bij u langs om te kijken welke het beste bij uw retail onderneming past. Meer weten over het automatiseren? Lees dan nu verder.

Winkelautomatisering

Het system van StoreContrl is bedoeld voor winkelautomatisering en beschikt over een mooi design met bijbehorende speciale functies. Het systeem is erg gebruiksvriendelijk zodat iedereen er mee overweg kan. Hierdoor hoeft u ook niet veel tijd te besteden aan het inwerken van nieuwe werknemers. Voor iedere onderneming hebben wij verschillende toepassingen zodat u zeker bent van een geschikt kassasysteem.

Kassasysteem voor uw kledingwinkel

De kassasystemen kunt u ook gebruiken voor uw voorraadbeheer. U kunt namelijk verschillende systemen met elkaar koppelen, zodat u alles in één overzicht heeft. Door deze functie loopt alles ook met elkaar gelijk en bent u er zeker van dat het voorraad aantal klopt. Dit scheelt u natuurlijk ook weer in verschillende werkzaamheden die u moet uitvoeren, waardoor alles een stuk productiever zal worden.

Informatie over een retail kassasysteem

Heeft u wel interesse in een retail kassasysteem en zal uw onderneming daar veel profijt van hebben? Wij kunnen u meer vertellen over de werking van dit systeem en u daarbij adviseren welk kassasysteem het beste bij u past. Onze specialisten helpen u graag verder en kunnen al uw vragen beantwoorden.