Welk kassasysteem heb ik nodig voor in een sportkantine?

06 december 2019

blog

Een sportkantine moet natuurlijk ook beschikken over een kassasysteem. Daarbij is het handig om direct een goed systeem aan te schaffen waarbij u ook direct kunt automatiseren. Wij bieden daarom flexibel gebruiksgemak in de horeca automatisering. De sportkantine van uw sportvereniging valt natuurlijk ook onder de horeca automatisering en daarom kunt u hier ook het beste de kassasystemen voor de horeca sector voor aanschaffen. Wij leggen u meer uit over dit kassasysteem in dit blog.

Welk kassasysteem kiest u?

De kassasystemen voor de horeca sector zijn erg overzichtelijk, laten verschillende rapportages zien, u kunt goed plannen en automatiseren en daarbij kunt u ook direct inkopen doen en koppelingen maken met andere systemen waarmee u werkt. Wij bieden onder andere het UnTill kassasteem, het UnTill Basic kassasysteem en de tablet kassa. Wij hebben verschillende kassa oplossingen op maat voor uw onderneming zodat u gericht kunt werken. Wat zijn uw precieze eisen van de kassa? Aan de hand daarvan kunt u een juist kassasysteem kiezen voor uw sportkantine.

Alle functies van het kassasysteem

Er wordt drinken besteld, de voorraad verandert en er moet inkopen gedaan worden. Met behulp van één van onze kassasystemen heeft u dit in één systeem duidelijk staan. Zodra u systemen met elkaar koppelt, kan er ook precies worden gezien wanneer de voorraad van een product bijna op is en wanneer dit weer ingekocht moet worden. Het kassasysteem maakt het werken een stuk sneller, simpeler en is daarbij ook nog eens gebruiksvriendelijk, zodat iedereen met dit systeem kan werken.

Informatie over een passend kassasysteem

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste kassasysteem voor uw sportkantine? Dan kunnen wij u daar gegarandeerd bij helpen. Wij voorzien u van meer informatie over deze systemen en kunnen u daarbij voorzien van een passend advies.