Welke handhelds kies ik?

03 april 2020

blog

Bij unTill kassasystemen werken we, naast de reguliere terminals,  uiteraard met mobiele bestelterminals – de handhelds. Het werkt sneller, u beschikt over meer controle en bespaart op personeel. Alle functionele mogelijkheden van uw kassasysteem zitten bij unTill ook op de handhelds. Bestellen, betalingen, deelbetalingen, gerechten doorvragen, persoonlijke wensen van de gast etc. Ook bieden wij de optie om uw draadloze pinterminal te koppelen aan de mobiele apparaten. Zo voorkomt u fouten bij het afrekenen. Personeel hoeft namelijk zelf geen bedragen meer in te toetsen.

Mobiel uw bestelling doorsturen naar de bar of keuken werkt prettig, snel en nagenoeg foutloos. Het voorkomt onnodige extra wandelingen over de werkvloer. Uw medewerker blijft zo snel beschikbaar voor uw gasten!

Een handheld koppelen aan uw keuken en kassasysteem

Met welke handhelds u wilt werken mag u zelf beslissen. Onze verkoop adviseurs kunnen u uiteraard hierin wel adviseren, voor welke u het beste kiest op basis van uw wensen. Wij zijn hierin “hardware onafhankelijk”. In de horeca wereld zien we steeds meer telefoons in plaats van professionele handhelds. De mobiele telefoons hebben als voordeel dat ze qua aanschaf vaak een stuk goedkoper zijn. Tip van uw kassasystemen specialist: laat personeel niet de eigen telefoons gebruiken, maar schaf deze zelf aan, enkel voor gebruik met de kassa. Zo voorkom je vervelende situaties waarin een medewerker zijn of haar eigen telefoon laat vallen tijdens het werk; want wie is er dan verantwoordelijk? Externe factoren moeten zoveel mogelijk vermeden worden hierin om een goede bedrijfsvoering zoveel mogelijk te waarborgen

Waarom een handheld en geen smartphone koppelen aan uw kassa

Kiest u voor een professioneel apparaat, een handheld, welke wij zelf ondersteunen en waarbij wij de service verlenen en er garantie op zit, dan is er meer zekerheid. De apparaten die wij hanteren hebben een langere batterijduur, optioneel is de batterij vervangbaar als deze na jaren gebruik toch sneller leeg is. Zou er onverhoopt toch een professionele handheld defect gaan dan hebben wij altijd een vervangend apparaat op voorraad om u snel van dienst te zijn. Binnen deze mobiele apparaten hebben we de keuze uit verbinding via Wifi of via Radio Frequentie. Onze adviseurs kunnen op locatie en na overleg perfect inschatten welk apparaat voor uw omgeving het meest geschikt is.

Download onze leaflet handhelds voor meer informatie over ons aanbod.
Leaflet handhelds

Wilt u meer advies over het inzetten van een handheld in uw horeca onderneming?
contact

Het nadeel van mobiele telefoons: Zij zijn bedoeld voor de consument en niet voor 365 dagen per jaar zakelijk gebruik. Vooral de accu’s krijgen het zwaar te verduren als deze dagelijks van 100% naar 0% gaan en weer terug. Een bijkomend nadeel is dat door de grote verscheidenheid aan mobiele apparaten er niet altijd een vergelijkbaar apparaat kan worden ingezet bij een defect. Hierdoor kan de bedrijfsvoering en het gebruiksgemak voor uw personeel in de knel komen.