Blueretail

Blueretail

Fraudepreventie

Met BlueRetail legt u transacties tot in detail vast. Hierdoor is BlueRetail niet alleen in staat om met één druk op de knop actuele managementrapportages te genereren, maar ook uitermate geschikt voor fraudepreventie. Verdachte handelingen signaleert u direct, frauduleuze handelingen herleidt u snel naar de individuele medewerker en het bijbehorende tijdstip.

Snelle implementatie

De basis van BlueRetail is uw praktijkervaring, die de makers opdeden in ruim twintig jaar retailautomatisering. Dit standaard softwarepakket vol retailfuncties voelt als maatwerk en dat is het in feite ook. Zeker wanneer wij u ondersteunen bij de snelle implementatie van de talrijke standaardmogelijkheden en het onderhoud.

Direct zicht op verkoopopbrengsten, kassastromen, voorraad

In de wervelende omgeving van het winkelbedrijf vindt het contact met de klant plaats via diverse verkoopprocessen. Een faalgevoelig traject dat van grote invloed is op uw dagelijkse marge. Met BlueRetail leidt u het hele verkoopproces met de kleinst mogelijke foutmarge, vloeiend in de juiste banen. En heeft u op ieder gewenst moment direct inzicht in de verkoopopbrengsten, de kasstromen, het klantengedrag, de voorraadpositie, et cetera. Slimme retailers zien direct het voordeel.

Verkoopverdieping

Offertes en verkooporders voor uitgestelde levering, uitgestelde betaling (met eventueel vooruitbetaling en de bijbehorende leverdocumenten) zijn soms gewenst of noodzakelijk. Heeft uw winkelorganisatie hier regelmatig mee te maken? Dan is de additionele module Verkooporder een raadzame aanvulling op de basisuitvoering van BlueRetail.

Gecontroleerd zaken doen

Aan het eind van de rit is een goed inkoopproces de halve marge. Gecontroleerd bestellen hoort hierbij, net als een actuele voorraadlijst. BlueRetail biedt u beide zaken, en meer.

Bestellen en leveren

De module Inkoop is standaard onderdeel van het BlueRetail-pakket en zorgt ervoor dat uw leveranciers de goederen precies conform bestelling leveren volgens de bijbehorende, door u gestelde condities. Concreet kunt u met Inkoop:

 • handmatig, geautomatiseerd en op termijn inkooporders aanmaken
 • tellers ‘in bestelling’ automatisch laten aanpassen
 • tellers ‘beschikbare voorraad’ automatisch laten aanpassen
 • uitgebreide overzichten en rapportages uitdraaien.
Handscannermodule

Het gebruik van een handheld terminal garandeert een snelle en foutloze invoer van artikelgegevens, vooral bij voorraadopnames en het uitvoeren van voorraadcorrecties. Wilt u uw inkoopproces optimaliseren? Dan is de introductie van een zogeheten handscanner of mobilescanner eerder een must dan een aanrader. Met de module BlueMobile van BlueRetail integreert u deze efficiënte manier van werken zonder problemen in uw winkelproces.

Relatieregistratie

Met BlueRetail registreert u automatisch alle mogelijke klantgegevens tijdens het inkoop- en verkoopproces, zonder extra inspanning. Dit is mogelijk dankzij de volgende standaard functionaliteiten:

 • debiteuren en crediteuren
 • kredietlimiet en franco waarde
 • multimedia: printfunctionaliteit voor klantenpas met pasfoto
 • relatiegerelateerde notitieblokken (met trefwoord zoeken)
 • relatiegerelateerde contactpersonen
 • relatie- en transactiegerelateerde gescande documenten
 • direct inzicht in relatie gerelateerde transactiedocumenten
 • uitgebreide overzichten en managementrapportagemogelijkheden
Verbeter uw bedrijfsprestaties

Meten, weten, begrijpen en handelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden als het gaat om het verbeteren van uw bedrijfsprestaties. Met BlueRetail heeft u 24/7 inzicht in de actuele stand van zaken. Van ieder proces en tot in het kleinste productdetail. U weet direct hoe uw klantformule er voor staat en waar u moet handelen om koploper in de retailrace te blijven. In welke branche u ook werkzaam bent en ongeacht de grootte en diversiteit van uw productrange.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag