De kassasystemen van Janssens Kassasystemen

De kassasystemen van Janssens Kassasystemen

Of u nou werkzaam bent in de mode, in de horeca of online, Janssens Kassasystemen staat altijd voor u klaar. Het kassasystemen-assortiment is zeer uitgebreid. Voor elke onderneming hebben wij geschikte kassasystemen. Wij bieden niet alleen onze producten aan, ook zijn wij er voor u om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden van de verschillende kassasystemen. Wij bieden verschillende systemen aan: StoreContrl winkel, horeca automatisering, de iPad kassa en traditionele kassa’s.


Traditionele kassa’s

Wanneer u behoefte heeft aan eenvoudige kassa’s zonder allerlei specifieke wensen, kunt u ook terecht bij Janssens Kassasystemen. Wij kunnen u voorzien van allerlei informatie. Wij ondersteunen ook de aanschaf van deze betrouwbare kassasystemen. Casio en Sam4s kassa’s zijn de merken die Janssens Kassasystemen levert.

StoreContrl winkel

StoreContrl is de detailhandel systeem voor elke retailer. Of u nou werkzaam bent in de horeca, in de mode, in levensmiddelen of in een andere branche. Gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit, overzicht en eenvoud: daar staat StoreContrl voor.

Horeca automatisering

Wij bieden u graag oplossingen wanneer u uw horecabedrijf wilt automatiseren. Wij vullen uw behoefte graag in met de UnTill of UnTill light, afhankelijk van al uw wensen. Wanneer u behoefte heeft aan meer dan alleen kassasystemen, helpen wij u graag verder. Zo helpt Janssens Kassasystemen u met het plannen van uw personeel, reservering en zelfs de inkoop. Zo makkelijk kan het zijn.

Tablet kassa

De iPad kassa is ingebouwd in een bonprinter. De afrekensoftware bevindt zich op een SD-kaartje aan de achterzijde van de printer. De kassasystemen voor de iPads is via uw netwerk draadloos te bereiken met een smartphone of tablet. Dit systeem voor de iPad wordt Sam4s Tabby genoemd. U kunt acht verschillende apparaten aan uw iPad kassa koppelen.

Kijk op onze website voor meer informatie, of neem contact met ons op.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag