Draadloze kassa

Draadloze kassa

In de horeca is snelheid van groot belang. Door een hand held kassa te gebruiken kan sneller gewerkt worden en blijft het bedrijf flexibeler. Daarom introduceert Janssens Kassasystemen BV de draadloze kassa: dé kassa voor een flexibele onderneming!
Om iedere klant van de best passende afrekensystemen te voorzien, levert Janssens Kassasystemen BV een aantal merken. Draadloze kassa’s worden bijvoorbeeld geleverd van het merk unTill®. Dit merk zorgt voor een totaaloplossing!

draadloze-kassa

EEN HAND HELD KASSA KOPEN?

De draadloze kassa technologie van unTill® kan eenvoudig gecombineerd worden met de gebruiksvriendelijke technologie van touchscreen. Het werken met de kassa wordt hierdoor wel heel makkelijk; u hoeft alleen de juist knoppen op het scherm aan te raken en zowel de bestelling als het afrekenen zijn in een handomdraai geregeld.
Bent u ook toe aan een draadloze kassa en/of een touchscreen kassa en kunt u bij het maken van uw keuze wel wat kennis en ervaring van een expert gebruiken? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met Janssens Kassasystemen BV!

Meer weten?

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag