Draadloze kassa

Draadloze kassa

In de horeca is snelheid van groot belang. Met de draadloze kassa van Janssens Kassasystemen kunnen medewerkers gemakkelijk rondlopen en bestellingen opnemen, waardoor wachttijden worden verminderd en de efficiëntie wordt verhoogd. Daarnaast biedt de draadloze kassa de mogelijkheid om direct af te rekenen aan tafel, wat zorgt voor een vlotte en klantvriendelijke ervaring. We introduceren daarom de draadloze kassa aan u: dé kassa voor elke flexibele onderneming!

draadloze-kassa

Verschillende merken draadloze kassa: unTill en meer

Met een breed scala aan merken en opties streeft Janssens Kassasystemen BV ernaar om iedere klant te voorzien van de best passende afrekensystemen. Of u nu een klein café, een druk restaurant of een grote retailketen heeft, er is altijd een geschikte oplossing beschikbaar om uw bedrijf efficiënter en winstgevender te maken. Draadloze kassa’s worden bijvoorbeeld geleverd van het merk unTill®. Dit merk zorgt voor een totaaloplossing, zodat aan al uw wensen wordt voldaan. De combinatie van hoogwaardige merken en uitgebreide service en ondersteuning maakt Janssens Kassasystemen BV de ideale partner voor al uw kassasysteembehoeften, zodat u met vertrouwen kunt investeren in een betrouwbare en toekomstbestendige oplossing.

Een handheld kassa kopen?

Met de combinatie van draadloze kassa technologie en touchscreen functionaliteit van unTill®, wordt het werken met de kassa een intuïtieve en moeiteloze ervaring. Het gebruiksvriendelijke touchscreen stelt uw medewerkers in staat om met slechts een paar tikken op het scherm bestellingen op te nemen en af te rekenen, waardoor het hele proces efficiënter en foutloos verloopt. Met de geavanceerde functionaliteiten van deze kassa’s en het gebruiksvriendelijke touchscreen van unTill® kunt u uw bedrijfsactiviteiten optimaliseren en uw productiviteit verhogen.

Voordelen van een draadloze kassa

Een draadloze kassa biedt diverse voordelen voor bedrijven. Het zorgt voor flexibiliteit en mobiliteit, waardoor verkopers betalingen kunnen accepteren en transacties kunnen verwerken vanaf elke locatie. Daarnaast verbetert het de efficiëntie in verkooppunten door kortere wachttijden en realtime inventarisbeheer. Deze kassa’s dragen ook bij aan een verbeterde klantenservice, verhogen de betrouwbaarheid en veiligheid van betalingen, bieden kostenbesparingen op de lange termijn en zorgen voor toekomstbestendigheid van het bedrijf.

Draadloze kassa voor de horeca

In de hedendaagse horecasector is efficiëntie en mobiliteit van groot belang. Een draadloze kassa kan een waardevol hulpmiddel zijn om de bedrijfsvoering in de horeca te verbeteren. Met deze kassa’s kunnen horecagelegenheden, zoals restaurants, cafés en bars, betere service bieden aan hun klanten, de wachttijden verkorten en de productiviteit verhogen.

Waarom draadloze kassa’s bijdragen aan klanttevredenheid

Klanttevredenheid speelt een essentiële rol in het succes van elk bedrijf. Het waarborgen van de tevredenheid van klanten met hun winkelervaring is van groot belang, omdat dit kan leiden tot herhaalaankopen, positieve mond-tot-mondreclame en uiteindelijk tot groei van het bedrijf. Een draadloze kassa zorgt voor minder lange wachttijden, een verbeterde winkelindeling en gemakkelijke betalingsopties, waarmee u uw klanten altijd tevreden kunt houden.

Interesse in een draadloze kassa?

Bij Janssens Kassasystemen BV staan deskundige adviseurs voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste draadloze kassa en/of touchscreen kassa die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe Janssens Kassasystemen BV uw horeca- of retailbedrijf kan ondersteunen met hoogwaardige kassasystemen en uitstekende service.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag