Een eenvoudige kassa

Een eenvoudige kassa

Een belangrijk onderdeel in een afrekensysteem is een kassa. Het is daarom ook belangrijk om kritisch te zijn bij de keuze van een kassa. Een organisatie is erg dynamisch, de ontwikkelingen op het gebied van kassa-automatisering bieden vele mogelijkheden. Uiteindelijk bespaart u een hoop tijd en geld bij een goede keuze. Janssens Kassasystemen maakt het u makkelijk, wij leveren een eenvoudige kassa, waarbij snelheid, efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid voorop staan.


Janssens Kassasystemen

Al meer dan dertig jaar zijn wij specialist in horeca- en winkel automatisering. Wij zijn expert op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service van kassasystemen. Daarnaast verzorgen wij ook uw complete kassa-automatisering op maat. Op zoek naar een eenvoudige kassa? Ook dan bent u bij Janssens Kassasystemen aan het juiste adres. 24 uur per dag, elke dag in de week bij u op locatie. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn: één eenvoudige kassa of een geavanceerd afrekensysteem. Wij zorgen voor de automatisering voor uw organisatie. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van de traditionele kassa en de iPad kassa, en geven we advies en consultancy. Wij leveren maatwerk, daar kunt u op vertrouwen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. U vindt een compleet overzicht van ons kassa aanbod, inclusief duidelijke en aantrekkelijke prijzen.

Een kassa voor zowel retail als horeca

Janssens Kassasystemen is specialist op veel gebieden, bijvoorbeeld kasregister, eenvoudige kassa, mobiele kassa en kassasystemen. Onze kassasystemen zijn voor elk bedrijf. In de horecabranche kunt u denken aan cafés, restaurants, strandpaviljoens en hotels. In de winkelbranche worden afrekensystemen geleverd aan allerlei winkels zoals telecom winkels, tuincentra of speelgoedwinkels.

Wij begeleiden u met de inrichting van uw kassa en afrekensysteem. Wij leveren onze systemen altijd volledig gebruiksklaar. De uitvoering van kassa apparatuur en de software vindt op professionele wijze plaats. Daarnaast instrueren wij de medewerkers over het gebruik van de kassa. Heeft u vragen of treden er problemen op? Op zoek naar een eenvoudige kassa of een kassasysteem? Bij Janssens Kassasystemen staan wij altijd voor u klaar.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag