Een kassa bestellen

Een kassa bestellen

Wilt u een kassa bestellen? Janssens Kassasystemen is al meer dan dertig jaar specialist op het gebied van automatisering in de retail- en horecabranche. Wij zijn expert op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service van kassasystemen. Daarnaast verzorgen wij ook uw complete kassa-automatisering op maat. Zeven dagen in de week staan wij voor uw klaar om u te helpen. Zowel op afstand als op locatie.

Wilt u één eenvoudige kassa bestellen, of een complex afrekensysteem? Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, Janssens Kassasystemen levert altijd oplossingen op maat. Op onze website vindt u een compleet overzicht van alle kassa’s, inclusief duidelijke en aantrekkelijke prijzen. Op deze manier kunt u gemakkelijk en snel een kassa bestellen. Wilt u graag meer informatie ontvangen, of bent u op zoek naar advies? Twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

De kassa

Wilt u een kassa bestellen? Dan is het belangrijk om erg kritisch te zijn. De kassa is een belangrijk onderdeel in een compleet afrekensysteem. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kassa-automatisering bieden vele mogelijkheden, vooral als uw organisatie dynamisch is. Bij het kassa bestellen een goede keuze gemaakt? Dit bespaart u een hoop tijd en geld in de toekomst. Wij kijken naar wat u belangrijk vindt en wat uw manier van werken is, daar spelen wij op in. Dat doen wij snel, effectief, betrouwbaar en veilig. Want daar staat Janssens Kassasystemen voor.

Een kassa bestellen voor retail en horeca

Janssens Kassasystemen is gespecialiseerd in kassa’s en kassasystemen. Daarbij leveren zij aan iedereen in de retail- en horecabranche. Heeft u een hotel of een café, dan kunt u terecht bij ons. Ook in de retailbranche kunt u een kassa bestellen voor vrijwel elke winkel, zoals telecom winkels, tuincentra of modewinkels.

Wij willen u graag helpen om de juiste keuzes te maken en om uw kassa in te richten. Onze systemen zijn altijd gebruiksklaar, waardoor u direct kan beginnen. Daarnaast begeleiden wij graag uw medewerkers over het gebruik van de kassa’s en kunt u altijd met vragen of problemen bij ons terecht. Janssens Kassasystemen staat altijd voor u klaar.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag