Een kassa huren of leasen

Een kassa huren of leasen

Bij Janssens Kassasystemen kunt u een kassa leasen. Dit werkt hetzelfde als bij bijvoorbeeld een bedrijfswagen, machine of ander apparatuur. Wij verzorgen de volledige lease, inclusief de serviceverlening. Een kassa leasen werkt kostenbesparend. Digitaliseren zorgt voor efficiënter werken. Met deze extra inkomsten financiert u vervolgens de huur van uw kassa. </p

Verschillende leasevormen

Janssens Kassasystemen biedt verschillende vormen van lease of huur. Wij gaan graag met u in gesprek om samen met u te bekijken wat het beste is. We kijken naar de geschiktheid en de gunstigste voorwaardes voor uw onderneming. Wij adviseren u graag over de meest geschikte huuroplossing.

Maandelijkse kosten

Als u een kassa gaat huren, wordt een contract opgesteld. Dit contract wordt niet aangepast gedurende de looptijd. Hierdoor weet u precies wat de jaarlijkse kosten zijn en je hebt geen onverwachte reparatiekosten. Wanneer een systeem niet goed meer functioneert, zijn de reparatiekosten voor Janssens Kassasystemen.

De voordelen van het huren of leasen

Er zitten veel voordelen aan het leasen van een kassa. U komt nooit voor vervelende verrassingen te staan, omdat de maandelijkse kosten gelijk blijven en de reparatiekosten niet voor u zijn. Daarnaast heeft leasen nog vele andere voordelen:

  • U houdt uw werkkapitaal vrij, hiermee kunt u verder ondernemen;
  • Met lease kunt u veel snelle en gemakkelijker schakelen dan met lenen;
  • Het leasen is vaak een veel voordeligere vorm van financiering, dan bijvoorbeeld lenen;
  • U kunt 100% van uw bedrijfsmiddel financieren.

U kunt voor meer informatie kijken op onze site. Heeft u nog andere vragen of wilt u advies over het leasen bij Janssens Kassasystemen? Twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag