Een kassasysteem leasen

Een kassasysteem leasen

Net als bij een bedrijfswagen, machine of apparatuur, kunt u ook een kassasysteem leasen of huren. Wij bieden deze mogelijkheid om een kassasysteem te leasen of te huren. Janssens kassasystemen verzorgt de volledige verhuur en lease, inclusief de serviceverlening. Het leasen is erg voordelig, het scheelt een startinvestering. Een kassasysteem leasen of huren werkt kostenbesparend, want digitalisering van uw organisatie betekent efficiënter werken.

Allerlei leasevormen

Er zijn verschillende vormen van lease of huur. Janssens Kassasystemen adviseert u graag over de meest geschikte huuroplossing voor u. Wij bepalen samen welke vorm het meest geschikt is voor u en wat de gunstigste voorwaardes heeft.

Vaste maandelijkse kosten

De huurtermijnen worden gedurende de looptijd van het contract niet aangepast. Je komt niet voor onverwachte reparatiekosten te staan en je weet welke kosten je jaarlijks hebt. Bij het huren of leasen van een kassa, kom je dus nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Mocht het systeem niet meer goed functioneren, dan is dat ons probleem.

De voordelen van het huren of leasen

Gaat u een kassasysteem leasen of huren? Daar zitten vele voordelen aan. Zoals eerder aangegeven heb je vaste maandelijkse kosten en zijn de reparatiekosten niet voor u. Daarnaast heeft het huren en leasen nog andere voordelen:

  • U houdt uw werkkapitaal vrij, hiermee kunt u verder ondernemen;
  • Met lease kunt u veel snelle en gemakkelijker schakelen dan met lenen;
  • Het leasen is vaak een veel voordeligere vorm van financiering, dan bijvoorbeeld lenen;
  • U kunt 100% van uw bedrijfsmiddel financieren.

Kijk voor meer informatie op onze website. Heeft u daarnaast nog vragen of ben u van plan om te gaan huren of leasen bij Janssens Kassasystemen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag