Een eenvoudige kassa kopen

Een eenvoudige kassa kopen

De kassa is een belangrijk onderdeel in een afrekensysteem. Bij het kiezen van een kassa is het daarom ook belangrijk kieskeurig te zijn. De meeste organisaties zijn altijd in bewegingen. Er spelen veel ontwikkelingen op het gebied van kassa-automatisering, deze bieden vele mogelijkheden. Op langer termijn bespaart u hiermee een hoop tijd en geld. Bij Janssens Kassasystemen kunt een eenvoudige kassa kopen, waarbij snelheid, efficiënt werken, betrouwbaarheid en veiligheid voorop staat.


Janssens Kassasystemen

Wij zijn specialist in horeca- en winkel automatisering, al meer dan dertig jaar. Echte experts op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service van kassasystemen. Ook verzorgen wij uw complete kassa-automatisering. Een eenvoudige kassa kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij staat voor uw klaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn: wilt u een eenvoudige kassa kopen of een geavanceerd afrekensysteem? Bij Janssens Kassasystemen kan het allemaal. We zorgen voor de automatisering voor uw organisatie en zijn specialist op het gebied van de traditionele kassa en de iPad kassa en geven advies en consultancy. Wij leveren maatwerk waarop u kunt vertrouwen. Op onze site kunt u terecht voor meer informatie en een compleet overzicht inclusief duidelijke en aantrekkelijke prijzen.

Een kassa voor zowel retail als horeca

Janssens Kassasystemen is gespecialiseerd op meerdere gebieden. Wilt u een eenvoudige kassa kopen, een kasregister of een mobiele kassa? Onze kassasystemen zijn voor elk bedrijf. Zowel in de horeca als in de retail branche.

Wij begeleiden u met de inrichting van uw kassa en afrekensysteem. Onze systemen zijn altijd gebruiksklaar. De uitvoering vindt op professionele wijze plaats. Daarnaast instrueren wij de medewerkers voor het gebruik van de kassa. Heeft u vragen of treden er problemen op? Wilt u een eenvoudige kassa kopen of een kassasysteem? Wij staan altijd voor u klaar.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag