Een eenvoudige kassa kopen

Een eenvoudige kassa kopen

De kassa is een belangrijk onderdeel in een afrekensysteem. Wanneer u een kassa gaat kopen is het daarom ook belangrijk kieskeurig te zijn. De meeste organisaties zijn altijd in beweging en er spelen veel ontwikkelingen op het gebied van kassa-automatisering. Dit is belangrijk om mee te nemen wanneer u besluit een nieuwe kassa te kopen. Het is immers belangrijk dat het kassasysteem dat u gaat aanschaffen ook geschikt is voor deze nieuwe ontwikkelingen. Op de lange termijn bespaart u hiermee een hoop tijd en geld. Bij Janssens Kassasystemen kunt u een eenvoudige kassa kopen, waarbij snelheid, efficiënt werken, betrouwbaarheid en veiligheid voorop staat.


Janssens Kassasystemen | Alles om een kassa te kopen

Wij zijn specialist in horeca- en winkel kassa’s en systemen, al meer dan dertig jaar. Echte experts op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service van kassasystemen. Ook verzorgen wij uw complete kassa-automatisering. Een eenvoudig kassasysteem kopen voor uw winkel? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn: wilt u een eenvoudige kassa kopen of een geavanceerd afrekensysteem? Bij Janssens Kassasystemen kan het allemaal. We zorgen voor de automatisering voor uw organisatie en zijn specialist op het gebied van de traditionele kassa en de iPad kassa en geven advies en consultancy. Wij leveren maatwerk waarop u kunt vertrouwen. Op onze site kunt u terecht voor meer informatie en een compleet overzicht inclusief duidelijke en aantrekkelijke prijzen.

Kassa’s voor zowel retail als horeca

Janssens Kassasystemen is gespecialiseerd op meerdere gebieden. Wilt u een eenvoudige kassa voor uw winkel kopen, een kasregister of een mobiele kassa? Onze kassasystemen zijn geschikt voor elk bedrijf. Zowel in de horeca- als in de retailbranche. Bent u actief in een van deze branches? Dan kunt u bij ons een kassa kopen die volledig op maat ingericht kan worden. Zo is het kassasysteem dat u koopt volledig afgestemd op de eisen om goed binnen uw bedrijf te kunnen functioneren.

De inrichting van uw systemen

Wij begeleiden u bij de inrichting van uw kassa- en afrekensysteem. Onze kassasystemen zijn altijd gebruiksklaar. De uitvoering vindt op professionele wijze plaats. Daarnaast instrueren wij de medewerkers voor het gebruik van de kassa. Heeft u vragen of treden er problemen op? Wij staan altijd voor u klaar. Een kassa kopen bij Janssens Kassasystemen stopt dus niet bij de aankoop. U profiteert ook van extra services zoals inrichting, begeleiding en support. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op en wij helpen u graag met het kopen van een kassa die perfect aansluit bij de wensen van uw bedrijf!

Een kassa kopen die overeenkomt met uw wensen

Het kopen van een kassa is een belangrijke overweging binnen uw bedrijfsvoering. De kassa gaat immers een belangrijke functie vervullen binnen uw bedrijf. Naast het soepel laten verlopen van betalingen is een kassasysteem tot veel meer in staat. Wij kunnen u ook helpen het kassasysteem te koppelen met onder andere uw voorraad- en inkoopsystemen. Op deze manier ontstaan er geen verschillen en blijft alles overzichtelijk en misschien nog wel belangrijker, volledig geautomatiseerd. Het kopen van een kassa heeft veel meer impact dan in eerste instantie wordt gedacht. Daarom begeleidt Janssens Kassasystemen u graag bij het aankoopproces van uw nieuwe kassa. Neem contact op en samen komen wij tot de perfecte kassa voor uw onderneming.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag