Goedkoop een kassa kopen

Goedkoop een kassa kopen

Wilt u goedkoop een kassa kopen? Dan bent u bij Janssens Kassasystemen aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan dertig jaar experts op het gebied van horeca- en retailautomatisering. Onze specialisme ligt bij ontwikkeling, verkoop en service. Wij verzorgen complete kassa-automatisering op maat. Wij staan elke dag voor u klaar.

Wilt u graag goedkoop een eenvoudige kassa kopen? Of bent u op zoek naar een complex afrekensysteem? Wij geven u graag advies wat past bij uw organisatie. Samen met u bekijken we de mogelijkheden. Voor een overzicht van onze kassa’s en kassasystemen kunt u een kijkje nemen op de site. Wilt u meer informatie over onze kassa’s en systemen? Of bent u op zoek naar advies? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Een kassa

Het is belangrijk om een goede keuze te maken wanneer u een kassa wilt kopen. De kassa is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsproces. Er zijn vele nieuwe ontwikkelingen op het gebied van automatisering, die veel mogelijkheden biedt. In de toekomst bespaart u veel tijd en geld wanneer u een goede keuze heeft gemaakt. Wij gaan samen met u om de tafel om te kijken welke oplossing het beste bij u past.

Een kassa voor retail en horeca

Janssens Kassasystemen is gespecialisserd in kassa’s en kassasystemen. Wij leveren aan iedereen in de retail- en horecabranche. U kunt denken aan diverse horecabedrijven, zoals een cateringorganisatie, een hotel of een restaurant. Ook hebben wij een ruim assortiment voor diverse winkels, zoals telecomwinkels, speelgoedwinkels of tuincentra. Wij helpen u met het maken van de goede keuzes voor uw organisatie en helpen u personeel bij de omgang met de kassa’s. Onze systemen worden altijd gebruiksklaar geleverd. Janssens Kassasystemen staat altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag