Goedkope kassa kopen

goedkope kassa kopen

Kassa kopen

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u een kassa kopen? Dan bent u bij Kassasystemen.nl op het juiste adres. Wij specialiseren ons al dertig jaar op kassa’s en alles eromheen: verkoop, service en automatisering. We zorgen voor complete kassa automatiseringen op maat, zodat u er zo goed mogelijk mee overweg kunt. Een kassa is een belangrijk onderdeel van de verkoop. Hiermee laat u namelijk de laatste indruk achter op de klant bij het betalen, de kassa is de plek waar de klant zijn of haar ervaring met uw bedrijf afrondt.


Een goedkope kassa kopen

Een kassa kunt u goedkoop kopen. Maar is dat verstandig? Het is een heel belangrijk onderdeel in het hele afrekensysteem. Met een kassa kunt u de verkoop bijhouden, de voorraad afschrijven tegenover het verkochte en daar weer een juiste inkoop op baseren en een kassa speelt een grote rol in de klanttevredenheid. Als een kassa lastig te bedienen is of niet overzichtelijk, zal het laatste contact met klant in uw winkel ook niet soepeltjes verlopen. Een echt goedkope kassa heeft dan ook de minste opties. U kunt voor een afreken kassa gaan, maar u kunt ook een volledig geïntegreerd kassasysteem bij ons kopen. We zijn vooral actief in de retail en horeca.

Kassa kopen kledingwinkel of supermarkt

Heeft u een eigen kledingwinkel of bent u eigenaar van een supermarkt en wilt u een kassa kopen? Voor kleine en grote retail ondernemingen bieden we kassa’s aan van verschillende merken. De Tripos Retail kassa is geschikt voor de kleinere ondernemingen, die met kleine stappen digitaliseren. Voor grote ondernemers die onder andere levensmiddelen verkopen, bieden we het merk Resolut aan, deze kassa rekent niet alleen af, maar houdt ook voorraad bij, productbeheer en klantenbeheer. Heeft u een webshop? Ook die kunnen we koppelen met het kassasysteem.

Kassa kopen voor restaurant, pub of snackbar

Wij zijn niet alleen actief in de retail, we zijn ook al jaren gespecialiseerd in kassasystemen voor de horeca. Wilt u een kassa kopen voor in de horeca, dan moet u met verschillende zaken rekening houden. Zoals gemak en snelheid, want daar draait het om in de horeca. Daarnaast heb je veel te maken met seizoensmedewerkers, invalkrachten en vakantiebaantjes die bij jouw vervuld worden. Belangrijk is dan om een makkelijk kassasysteem te hebben, waar iedereen mee kan werken. U kunt bij Kassasystemen.nl terecht voor een afrekensysteem of een compleet kassasysteem dat ook ondersteuning biedt voor de bedrijfsvoering. Denkt u aan het inplannen van reserveringen en horecaperosneel of hulp bij de inkoop.

Hulp van kassasystemen.nl

Bent u op zoek naar een kassa en wilt u een kassa kopen voor uw onderneming, maar u weet niet zo goed waar u allemaal aan moet denken? Vraag dan onze specialisten om hulp. Een kassa kopen is een beste investering en dan wilt u ook dat het bij u en de onderneming past. Wij adviseren u graag. Heeft u de kassa gekocht, dan adviseren we u graag met de inkoop, begeleiden we u met de inrichting van uw afrekensysteem en helpen we uw medewerkers met het gebruik van de kassa’s. We zorgen dat alle kassasystemen gebruiksklaar worden afgeleverd.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag