GOEDKOPE KASSA’S

Goedkope kassa's

Wij zijn al meer dan dertig jaar specialist op het gebied van horeca- en winkelautomatisering. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staat Janssens Kassasystemen klaar voor u. Bij u op locatie verzorgen wij complete kassa-automatisering, volledig op maat. Of u nu retailer bent of werkzaam in de horeca: ons assortiment is zeer uitgebreid en geschikt voor elke organisatie.
Absolute expert op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service. Wij spelen volledige in op al uw wensen en staan altijd voor u klaar. Als het nou gaat om eenvoudige goedkope kassa’s of om een geavanceerd afrekensysteem. Wij zijn specialist op het gebied van ontwikkeling, traditionele en iPad kassa’s en zorgen voor advies en consultancy. U kunt vertrouwen op het maatwerk dat wij leveren.

Untill-Light-kassasysteem

EEN BELANGRIJK ONDERDEEL IN HET AFREKENSYSTEEM

Bent u op zoek naar goedkope kassa’s?. De kassa is een belangrijk onderdeel in een compleet afrekensysteem, het is dus belangrijk dat u bij het kiezen van uw kassa erg kieskeurig bent. Ontwikkelingen op het gebied van kassa-automatiseringen zorgen voor vele mogelijkheden. Wanneer u op dit moment een goede keuze maakt bij het uitzoeken van goedkope kassa’s, heeft u daar in de toekomst profijt van. U bespaart tijd en geld. Wij kijken samen met u naar de beste oplossing die aansluit bij uw manier van werken.

RETAIL- EN HORECA AUTOMATISERING

Goedkope kassa’s, kasregisters, mobiele kassa’s en kassasystemen zijn de specialisaties van Janssens Kassasystemen. Voor zowel alle soorten horecabedrijven als voor de retail branche. Wij leveren onze kassa’s en systemen volledig op maat. Wanneer u een kassa heeft besteld krijgt u deze altijd gebruiksklaar. Daarnaast helpen wij u medewerkers met het gebruiken van de kassa’s. Op zoek naar goedkope kassa’s? Janssens Kassasystemen staat altijd voor u klaar. Heeft u vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag