HET VERHUREN VAN EEN KASSA

het verhuren van een kassa

Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent of dat nou in de modebranche is, in de horeca of online: Janssens Kassasystemen staat altijd voor u klaar. Wij verhuren een kassa aan u. U heeft keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Daarnaast bieden wij niet alleen onze producten aan, ook geven wij u advies op maat. Daarnaast bieden wij verschillende systemen aan: StorContrl winkel, horeca automatisering, de iPad kassa en traditionele kassa’s.

Untill-Light-kassasysteem

TRADITIONELE KASSA’S

Ook verhuren wij een traditionele kassa. Wanneer u behoefte heeft aan een eenvoudige kassa kunt u dus ook terecht bij Janssens Kassasystemen. U kunt ze zowel kopen, huren als leasen. Wilt u meer informatie? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op. Wij leveren de merken Casio en Sam4s kassa’s.

STORECONTRL WINKEL

StoreContrl is de detailhandel systeem voor elke retailer. Of u nou werkzaam bent in de horeca, in de mode, in levensmiddelen of in een andere branche. Gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit, overzicht en eenvoud: daar staat StoreContrl voor.

Horeca automatisering

Wilt u graag uw horecabedrijf automatiseren? Afhankelijk van uw wensen adviseren wij u graag de UnTill of UnTill light. Wij verhuren een kassa, maar wanneer u behoefte heeft aan meer dan helpen wij u ook graag verder. Zo helpt Janssens Kassasystemen u met het plannen van uw personeel, reserveringen en zelfs de inkoop. Zo eenvoudig is het.

Tablet kassa

Wij verhuren ook de iPad kassa. Deze is ingebouwd in een bonprinter. De afrekensoftware bevindt zich op een SD-kaartje aan de achterzijde van de printer. De kassasystemen voor de iPads zijn te bereiken met een smartphone of tablet. Dit systeem voor de iPad wordt Sam4s Tabby genoemd. U kunt het aan acht verschillende apparaten koppelen.

Kijk op onze website voor meer informatie, of neem contact met ons op.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag