Een horeca kassa huren

Een horeca kassa huren

Net zoals bij bijvoorbeeld een auto, machine of andere apparatuur, kunt u ook een horeca kassa huren of leasen. Wij bieden deze mogelijkheid aan. Janssens Kassasystemen verzorgt de volledig verhuur en lease, inclusief de serviceverlening. De kassa kan direct gaan rinkelen, want leasen scheelt een investering. Een horeca kassa huren of leasen werkt kostenbesparend. Digitalisatie betekent efficiënter werken.

Verschillende leasevormen

Er zijn verschillende vormen van lease of huur. Samen met u kijken wij welke het meest geschikt is voor u. Hierbij kijken we naar de gunstige voorwaardes die de verschillende leasevormen hebben. Wij adviseren u graag over de meest geschikte huuroplossing.

Vaste maandelijkse kosten

De huurtermijnen voor een horeca kassa huren worden gedurende de looptijd van het contract niet aangepast. Dit zorgt voor duidelijkheid, je hebt je jaarlijkse kosten helder op papier. Je komt hierdoor minder snel voor minder fijne verassingen te staan. Mocht het systeem niet goed functioneren, dan zijn de reparatiekosten voor ons.

De voordelen van het huren of leasen

Wanneer u een horeca kassa gaat huren of leasen, zitten daar vele voordelen aan. Zoals eerder aangegeven heb je vaste maandelijkse kosten en zijn de reparatiekosten niet voor u. Daarnaast heeft het huren en leasen nog andere voordelen:

  • U houdt uw werkkapitaal vrij, hiermee kunt u verder ondernemen;
  • Met lease kunt u veel snelle en gemakkelijker schakelen dan met lenen;
  • Het leasen is vaak een veel voordeligere vorm van financiering, dan bijvoorbeeld lenen;
  • U kunt 100% van uw bedrijfsmiddel financieren.

Kijk voor meer informatie op onze website. Heeft u daarnaast nog vragen of ben u van plan om te gaan huren of leasen bij Janssens Kassasystemen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag