Een horeca kassa leasen

Een horeca kassa leasen

bij Janssens Kassasystemen kunt u ook een horeca kassa leasen, net zoals bij een bedrijfswagen of een machine. Wij verzorgen de volledige verhuur en lease, inclusief de serviceverlening. Daarnaast scheelt leasen een investering. Een horeca kassa leasen of huren werkt kostenbesparend. Wanneer u gaat digitaliseren, kunt u efficiënter te werk gaan.


Verschillende leasevormen

Er zijn verschillende vormen van huur of lease. Janssens Kassasystemen bekijkt samen met u welke vorm geschikt is voor uw organisatie. Wij kijken naar de voorwaardes die hieraan verbonden zijn om het zo gunstig mogelijk voor u te maken. Wij adviseren u graag over de meest geschikte huuroplossingen.

Vaste kosten

De huurtermijnen voor een horeca kassa leasen of huren, worden gedurende de looptijd van het contract niet aangepast. Hierdoor weet u precies wat uw jaarlijkse kosten zijn en komt u minder snel voor vervelende verrassingen te staan. Daarnaast zijn de complete reparatiekosten voor ons, mocht het systeem niet meer goed functioneren.

De voordelen van huren of leasen

Wanneer u een horeca kassa gaat leasen of huren, zorgt dat voor vele voordelen. U heeft maandelijkse vaste kosten, wat zorgt voor duidelijkheid, en de reparatiekosten zijn niet voor u. Daarnaast heeft het huren en leasen nog andere voordelen:

  • U houdt uw werkkapitaal vrij, hiermee kunt u verder ondernemen;
  • Met lease kunt u veel snelle en gemakkelijker schakelen dan met lenen;
  • Het leasen is vaak een veel voordeligere vorm van financiering, dan bijvoorbeeld lenen;
  • U kunt 100% van uw bedrijfsmiddel financieren.

Heeft u nog vragen of ben u van plan om te gaan huren of leasen bij Janssens Kassasystemen? Neem een kijkje op de website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag