Een kassa online kopen

Een kassa online kopen

Wilt u een kassa online kopen? Janssens Kassasystemen is al meer dan dertig jaar specialist op het gebied van automatisering in de retail- en horecabranche. Een deskundige op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service van kassasystemen. Daarnaast verzorgen wij ook uw complete kassa-automatisering op maat. Wij staan elk moment van de dag, iedere dag van de week klaar om u te helpen. Zowel op afstand, als op locatie.

Wilt u één eenvoudige kassa online kopen, of een complex afrekensysteem? Wat u wensen ook zijn, Janssens Kassasystemen levert maatwerk oplossingen waarop u altijd kunt vertrouwen. Wanneer u vragen hebt of meer informatie wilt, kijk eens op onze website. Ook kunt u altijd, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. Een kassa online kopen was nog nooit zo makkelijk. Meer informatie en advies op maat? Neem contact met ons op.

De kassa in het afrekensysteem

Bij een kassa online kopen is het belangrijk om een goede keuze te maken. De kassa is een belangrijk onderdeel is een compleet afrekensysteem. Organisaties zijn erg dynamisch en altijd in beweging. Ontwikkelingen op het gebied van kassa-automatisering bieden vele mogelijkheden. U bespaart veel tijd en geld op langer termijn wanneer u een goede keuze heeft gemaakt. Wij kijken altijd naar uw manier van werken en spelen daar op in. Efficiënt, betrouwbaar, veilig en snel.

Een kassa voor retail en horeca

Janssens Kassasystemen is gespecialiseerd in kassa’s en kassasystemen. Daarbij leveren wij aan iedereen in de retail- en horecabranche. Denk bijvoorbeeld aan horecabedrijven als restaurants, hotels of cateringorganisaties. Ook voor in de retailbranche kunt u een kassa online kopen voor vrijwel elke winkel.

Wij helpen u niet alleen met de keuzes die u maakt, maar ook met de inrichting van uw kassa en afrekensysteem. U kunt direct beginnen, want onze systemen zijn gebruiksklaar. Daarnaast helpen wij uw medewerkers over het gebruik en wanneer u andere vragen heeft dan staan wij altijd tot uw beschikking.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag