Kassa software

KASSA SOFTWARE PROGRAMMA

Kassa-automatisering: voor de meeste projecten maken wij gebruik van standaard software die wij op maat en wens van u tot in de puntjes opleveren, u zult hier nooit alleen in staan. Wij hebben speciale modules ontwikkelt om een goede wenseninventarisatie te kunnen filteren om verassingen achteraf te voorkomen, u wilt toch ook duidelijkheid?

Behalve onze standaard kassasoftware zoals unTill®  en StoreContrl leveren wij veel aanvullende diensten zoals Nostradamus en Webshop kassa koppelingen
Ook zijn totale maattrajecten voor ons niet vreemd, bij diverse gemeentes (overheids instellingen ) hebben wij kassa’s geleverd op maat gemaakt en veel belangrijker nog is dat zij hier zeer tevreden over zijn.

Uiteraard ligt uw investering voor dit traject vooraf vast; u komt niet voor onverwachte (nacalculatie) kosten te staan.

  NOSTRADAMUS

  VOORUITKIJKEN EN REGISSEREN

  Met de Nostradamus horecaplanner!

  De kunst van horecabedrijfsvoering is regisseren in plaats van improviseren. Hoeveel personeel is nodig op drukke dagen? Wanneer vinden die drukke dagen plaats? Zijn de juiste krachten ingeroosterd? Haalt u voldoende rendement uit uw menusamenstelling? Met Nostradamus – dé Horecaplanner voert u met gemak de regie over uw bedrijf.

  Vraag informatie aan
  WEBSHOP KASSA KOPPELING

  In de fashion is een webshop niet meer weg te denken, presenteer uw winkel online en vindt nieuwe klanten die u anders niet zou hebben. Laat uw vaste klanten hun bezoek aan uw winkel voorbereiden, laat zien wat er nieuw op voorraad is (direct gekoppeld aan uw kassa). Lees meer over StoreContrl®

  UNTILL WEBMANAGMENT

  Net als onze andere producten is unTill Webmanagement ontwikkeld om het u als horecaondernemer net iets makkelijker te maken. Het is een compleet managementpakket dat direct inzicht geeft in uw bedrijfsvoering. Vanaf iedere pc met internettoegang kunt u op elk gewenst moment ‘real-time’ rapportages inzien. Door middel van een gebruiksvriendelijke interface kunt u deze zelf samenstellen. Inzichtelijke diagrammen geven u een helder beeld van uw omzet- en andere gegevens.

Menu

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag