NOSTRADAMUS

VOORUITKIJKEN EN REGISSEREN

Met de Nostradamus horecaplanner!

De kunst van horecabedrijfsvoering is regisseren in plaats van improviseren. Hoeveel personeel is nodig op drukke dagen? Wanneer vinden die drukke dagen plaats? Zijn de juiste krachten ingeroosterd? Haalt u voldoende rendement uit uw menusamenstelling? Met Nostradamus – dé Horecaplanner voert u met gemak de regie over uw bedrijf.

Vraag informatie aan

NOSTRADAMUS HORECAPLANNER

Een volledig online systeem dat u helpt vooruit te kijken en u volledig grip geeft op alledaagse horeca-aspecten. Bespaar kostbare tijd door efficiëntere inkoop, strakkere personeelsplanning en behaal direct een hoger rendement. Drie systemen in één pakket, die ook afzonderlijk in te zetten zijn.

Nostradamus – dé Horecaplanner geeft advies en begeleidt horeca-ondernemers in het optimaliseren van hun bedrijf. Als horeca-ondernemer heeft u uw tijd en aan
dacht nodig om te reageren op de constante veranderingen in uw omgeving. Dit pakket neemt u veel werk uit handen. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden!

Nostradamus – dé Horecaplanner is ontstaan door kennis uit eigen horeca-ervaring. Ook kennis en ideeën van andere horecaondernemers worden in het pakket gedeeld met alle gebruikers. Er worden steeds handige tools toegevoegd aan het pakket, waardoor uw systeem altijd up-to-date is.

icons-gasten-e1421244203192

Gasten Managment

icons-personeel-300x300

Personeels Managment

icons-keuken-e1421244193959

Inkoop Managment

Menu

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag