Een kassa voor een webshop

Een kassa

Bent u op zoek naar een kassa voor uw webshop? Janssens Kassasystemen is een echte specialist. Een kassa is een belangrijk onderdeel in een compleet afrekensysteem. Het is daarom belangrijk om bij het kopen van een kassa erg kritisch te zijn. Een organisatie is erg dynamisch. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van automatisering bieden veel mogelijkheden. Wij kijken samen met u wat de beste oplossingen zijn voor uw organisatie, zodat u in de toekomst veel geld en tijd bespaard. Janssens Kassasystemen voorziet u van oplossingen die passen bij uw manier van werken.

Janssens Kassasystemen

Al meer dan dertig jaar ligt ons specialisme bij horeca- en winkel automatisering. Wij staan altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Of u nou graag een eenvoudige kassa voor uw webshop wilt kopen, of een complex afrekensysteem. Wij zijn specialist op het gebied van de traditionele kassa, de tablet kassa en automatisering. Daarnaast geven wij advies en consultancy. Wij leveren maatwerk oplossingen. Voor meer informatie kunt u op onze site kijken. Daar vindt u een compleet overzicht van ons kassa aanbod, inclusief onze aantrekkelijke prijzen.

Een kassasysteem voor in retail en horeca

Wij zijn er voor u, het maakt niet uit wat voor organisatie u heeft. Of u nou werkzaam bent in een hotel, restaurant of catering organisatie of in een bloemenzaak, speelgoedwinkel of tuincentra: Janssens Kassasystemen staat altijd voor u klaar. Wij begeleiden u met de aankoop en helpen u met de inrichting van uw kassa en afrekensysteem. Onze systemen worden altijd volledig gebruiksklaar geleverd. Wij geven uw medewerkers toelichting over het gebruik van de kassa. Heeft u vragen of treden er problemen op? Janssens Kassasystemen staat altijd voor u klaar.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag