Kassa’s van Janssens Kassasystemen

Kassa’s van Janssens Kassasystemen

Al meer dan dertig jaar is Janssens Kassasystemen specialist op het gebied van horeca- en winkelautomatisering. 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij u op locatie verzorgt Janssens Kassasystemen complete kassa-automatisering op maat. Of u nu retailer bent in de modebranche, werkzaam bent in de horeca of een webshop runt; het kassasystemen-assortiment van Janssens Kassasystemen is zeer uitgebreid en biedt voor iedere ondernemer een geschikt systeem. Wij zijn absoluut expert op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service van kassasystemen. Wat u wensen ook zijn, Janssens Kassasystemen staat altijd voor u klaar. Als het nou gaat om eenvoudige kassa’s of geavanceerde afrekensystemen. Janssens Kassasystemen is specialist op het gebied van ontwikkeling, traditionele kassa’s en een kassa iPad, maar zorgt ook voor horeca automatisering en retail automatisering. Daarnaast geven wij graag advies en consultancy. U kunt altijd vertrouwen op het maatwerk dat Janssens Kassasystemen levert.

Een belangrijk onderdeel in het afrekensysteem

De kassa’s zijn een belangrijk onderdeel in een compleet afrekensysteem. Het is belangrijk bij het kiezen van de kassa’s om erg kieskeurig te zijn. Ontwikkelingen op het gebied van kassa-automatisering bieden vele mogelijkheden in deze dynamische wereld. Door het maken van een goede keuze bespaart u tijd en geld. Janssen Kassasystemen kijkt samen met u naar de beste oplossing die aansluit bij uw manier van werken.

Retail- en horeca automatisering

Kasregisters, kassa’s, mobiele kassa’s en kassasystemen voor in horeca en de retail zijn specialisaties van Janssens Kassasystemen. Aan alle soorten horecabedrijven, zoals cafe’s, restaurants, strandpaviljoens en hotels, leveren wij onze services. Ook in de retail branche leveren wij afrekensystemen aan vrijwel alle soorten winkels, zoals telecom winkels, tuincentra of speelgoedwinkels. Wij leveren onze systemen en kassa’s volledige gebruiksklaar. Daarnaast instrueren wij altijd uw medewerkers over het gebruik van de kassa’s. Janssens Kassasystemen staat altijd voor u klaar. Neem contact met ons op bij vragen of onduidelijkheden.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag