Kassasysteem voor de horeca

Kassasysteem voor de horeca

Een kassa is een belangrijk onderdeel in een compleet afrekensysteem. Bij de keuze van een kassa kan je niet kritisch genoeg zijn. Uw organisatie is altijd in beweging en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kassa-automatisering bieden nieuwe mogelijkheden. Janssens Kassasystemen voorziet u van de oplossingen op het gebied van een kassasysteem voor in de horeca, die passen bij uw manier van werken. Snelheid, efficiënt werken, betrouwbaarheid en veiligheid staan daarbij voorop.

Uw horecabedrijf automatiseren

Wilt u uw horecabedrijf automatiseren? Wij bieden u de oplossing met UnTill, de marktleider als het gaat om flexibiliteit. Afhankelijk van uw wensen vullen wij de behoefte in voor een kassasysteem voor in de horeca met de volwaardige UnTill of UnTill light. U heeft altijd de mogelijkheid om door te groeien. Indien u behoefte heeft aan meer dan alleen een kassasysteem voor in de horeca helpen wij u graag verder met Nostradamus. U kunt hierbij denken aan het plannen van uw horeca personeel, reserveringen en zelfs de inkoop. Het wordt nooit meer zoals voorheen, zo simpel kan het zijn.

De kassafuncties in de horeca

Een kassasysteem voor in de horeca heeft een grote invloed gekregen op het bedrijfsproces. Zo wordt de kassa niet alleen gebruikt om de verkoopomzetten en verkoopproducten te registreren, maar ook met name om de interne bedrijfsprocessen te optimaliseren. Voorbeelden van enkele kassafuncties van een kassasysteem voor in de horeca zijn:

  • Tafelgeheugen en tafelplattegronden;
  • Klantgeheugen;
  • Aansturing van barprinters;
  • Aansturing van één of meerdere keukenprinters, denk hierbij aan de vis-en-vlees keukenprinter;
  • Mobiele kassa’s en handterminals voor bestellingen en betalingen;
  • Voorraadsystemen;
  • Barautomatisering, zoals tapsystemen en postmix;
  • Koppeling met betaalterminals en pinautomaten;

Bovenstaande kassafuncties maken het mogelijk om de interne horecaprocessen te vereenvoudigen. Janssen Kassasystemen biedt voor ieder wat wils. Zo is een kassa voor een bar geheel anders dan voor een restaurant. Janssen Kassasystemen is de ideale partner voor uw kassa en automatiseringsoplossingen.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag