Kassasysteem

Kassasysteem

Een kassasysteem van Janssens Kassasystemen

Het kassasystemen-assortiment van Janssens Kassasystemen is zeer uitgebreid, of je nou werkzaam ben in de modebranche, in de horeca of dat je een webshop runt. Wij bieden voor iedere ondernemen een geschikt kassasysteem. Daarnaast adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden en toepassingen van de verschillende systemen. Wij bieden verschillende systemen aan:

  • StoreContrl winkel;
  • Horeca automatisering;
  • Tablet kassa;
  • Traditionele kassa’s.

StoreContrl winkel

Ben u op zoek naar een efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid? StoreContrl is het detailhandel kassasysteem voor elke retailer in de mode, levensmiddelen of een andere branche. StoreContrl staat voor gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit, overzicht een eenvoud.

Horeca automatisering

Wilt u uw horecabedrijf automatiseren? Wij bieden u graag een oplossing. Afhankelijk van al uw wensen, vullen wij de behoefte graag in met de UnTill of UnTill light. Daarnaast bieden wij altijd de mogelijkheid om door te groeien. Indien u behoefte heeft aan meer dan alleen een kassasysteem, helpen wij u graag verder met Nostradamus. U kunt hierbij denken aan het plannen van uw personeel, reserveringen en zelfs de inkoop.

Tablet kassa

De iPad kassa is ingebouwd in een bonprinter. De afrekensoftware bevindt zich op een SD-kaartje aan de achterzijde van de printer. Dit kassasysteem voor de iPad is via uw netwerk draadloos te bereiken met een smartphone of tablet. Dit kassasysteem voor de iPad wordt Sam4s Tabby genoemd. U kunt acht verschillende apparaten aan uw iPad kassa koppelen.

Traditionele kassa’s

Wanneer u genoegen neemt met een eenvoudige kassa zonder allerlei specifieke wensen, kan Janssens Kassasystemen u nog altijd voorzien van alle informatie. Daarnaast ondersteunen wij u ook bij aanschaf van dit betrouwbare kassasysteem. Wij leveren twee merken, Casio en Sam4s kassa’s. U kunt alle informatie over deze kassa’s bekijken op onze website.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag