Kassasystemen

Of u nu retailer bent,  gemeente instelling of werkzaam in de horeca het assortiment kassasystemen van Janssens  is zeer uitgebreid en biedt voor iedere ondernemer een geschikt kassasysteem. Wij adviseren u bovendien graag over de mogelijkheden en toepassingen van de verschillende kassa’s en software oplossingen . Bekijk hieronder welke kassasystemen we u bieden en neem bij vragen gerust contact met ons op.

  Retail automatisering

  Uw winkel professioneel automatiseren? De oplossing hebben wij voor handen, op de klassieke manier met StoreContrl Classic of wilt u alles meteen in de Cloud met Storecontrl Cloud? Graag komen wij bij u inventariseren welke manier van kassa automatisering het beste bij u past, uiteraard besteden wij alle aandacht aan voorraad, klantenbeheer en nog veel meer. Storecontrl maakt het tevens mogelijk om uw website en kassasysteem met elkaar te verbinden

  HORECA AUTOMATISERING

  Uw horecabedrijf automatiseren? Wij bieden u de oplossing met untill,  marktleider als het gaat om flexibiliteit.  Afhankelijk van u wensen vullen wij de behoefte in met de volwaardige unTill of unTill light, u heeft altijd nog de mogelijkheid om door te groeien. Indien u behoeft heeft aan meer dan alleen de kassa helpen wij u graag verder met Nostradamus, denk hierbij aan het plannen van uw horeca personeel, reserveringen en zelfs de inkoop dat nooit meer wordt als voorheen, hoe simpel kan het zijn.

  Tablet kassa

  De iPad kassa is universele module. Dat wil aangeven dat de afrekensoftware zich bevindt op ingebouwd in een apparaat die direct te koppelen is aan uw netwerk. Deze Sam4s Tabby is via uw netwerk vervolgens te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal. U kunt maximaal acht verschillende apparaten koppelen aan het systeem zonder extra licentie. Zo kunt u eenvoudig het systeem uitbreiden en diverse (mobiele) afrekenpunten creëren.

  Vraag informatie aan

   

  Traditionele kassa’s

  Na vele jaren zijn wij onze roots nog steeds niet vergeten. Wanneer u genoegen neemt met een eenvoudige kassa zonder allerlei specifieke wensen (zoals de Ipad kassa), kunnen wij u nog altijd voorzien van alle informatie en  ondersteunen bij de aanschaf van een betrouwbare kassa. Wij voeren 2 merken Casio en Sam4s kassa’s.

  U kunt alle informatie op onze website bekijken inclusief de prijzen en al deze kassa’s zijn online te bestellen, voordelig en goedkoop bij Janssens Kassasystemen.

Menu

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag