Kassasystemen

Kassasystemen

 • https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/solution-5.pngtotaaloplossingen

 • https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/balance.pngtotaaloplossingen

 • https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/person-check.pnggebruiksvriendelijk

 • https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/sett.png24/7 Service & support

HET AANBOD VAN KASSASYSTEMEN.NL

“Incompleet?…dat bestaat niet, wij denken in oplossingen”
Horeca automatisering
https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/horeca-kleur.jpg

U weet waarschijnlijk dat automatisering in de horeca uitermate complex is. De behoefte aan een gebruiksvriendelijk en flexibel systeem is groot. Een kassasysteem biedt uitkomst. Ze zijn gemakkelijk aan uw specifieke situatie aan te passen. Eenvoudig uw gegevens beheren, geen personeel inwerken, koppeling met uw boekhouding, uitgebreide rapportages, het is allemaal mogelijk met de unTill kassasystemen. Dankzij de flexibiliteit, is het systeem geschikt voor elk horecasegment.

 • https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/sponsor-3.jpg
naar de horeca kassa’s
Retail automatisering
https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/subpage-2.jpg

Uw winkel professioneel automatiseren? De oplossing hebben wij voor handen, op de klassieke manier met StoreContrl Classic of wilt u alles meteen in de Cloud met Storecontrl Cloud? Graag komen wij bij u inventariseren welke manier van kassa automatisering het beste bij u past, uiteraard besteden wij alle aandacht aan voorraad, klantenbeheer en nog veel meer. Storecontrl maakt het tevens mogelijk om uw website en kassasysteem met elkaar te verbinden

 • https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/sponsor-5.png
 • https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/sponsor-6.png
naar de retail oplossingen
Publieke sector
https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/subpage-3.jpg

Janssens Kassasystemen helpt graag iedere onderneming groeien. Wij beschikken over dé afrekenautomatisering waar u naar op zoek bent. U kunt ons zien als betrouwbare partner en totaalontzorger. We komen graag bij u inventariseren welke wijze van kassa automatisering het beste bij u past. Kassasystemen besteedt aandacht aan klantbeheer, voorraad en nog veel meer.

 • https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/sponsor-6.png
Naar maatwerk oplossingen
tablet kassa
https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/subpage-5.jpg

De iPad kassa is ingebouwd in een bonprinter. Dat wil aangeven dat de afrekensoftware zich bevindt op een SD-kaart aan de achterzijde van de printer. Deze Sam4s Tabby is via uw netwerk te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal. U kunt maximaal acht verschillende apparaten koppelen aan het systeem zonder extra licentie. Zo kunt u eenvoudig het systeem uitbreiden en diverse (mobiele) afrekenpunten creëren.

 • https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/sponsor-7.png
naar de tablet kassa’s
Afrekenen in de zorg
https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/subpage-4.jpg

Eenvoudig gegevens beheren, uitgebreide rapportages en koppelingen maken met uw boekhouding, klinkt dit al ideaal? Het unTill horeca automatisering systeem neemt met minder geen genoegen. Dankzij het flexibele systeem is het geschikt voor elk horecasegment. Wat nog idealer is? Bij Janssens Kassasystemen zijn wij in staat het unTill systeem compleet op maat af te stellen.

 • https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/sponsor-3.jpg
kassasysteem in de zorg
kassasysteem voor de Golfbaan
https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/subpage-6.jpg

Bij Kassasystemen snappen we maar al te goed dat uw golfbaan uw trots is. Dit vraagt dan ook om een unieke oplossing. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat betaalprocessen eenvoudiger en efficiënter verlopen, zodat iedere betaling een soepel onderdeel wordt van een plezierige en ononderbroken golfervaring. Hierdoor wordt een grote zorg uit handen genomen en zorgt het voor inzicht en overzicht.

 • https://www.kassasystemen.nl/wp-content/uploads/2017/01/sponsor-3.jpg
over het golf kassasysteem

Of u nu retailer bent, gemeente instelling of werkzaam in de horeca het assortiment kassasystemen van Janssens is zeer uitgebreid en biedt voor iedere ondernemer een geschikt kassasysteem. Wij adviseren u bovendien graag over de mogelijkheden en toepassingen van de verschillende kassa’s en software oplossingen . Bekijk hieronder welke kassasystemen we u bieden en neem bij vragen gerust contact met ons op.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag