Inkoop Management-test

Inkoop Management

Inkoop management
Alles op rolletjes in de keuken! Van bestelling bij de groothandel, tot op het bord van uw gast. Garandeer altijd top kwaliteit van producten en een snelle bediening. Krijg inzicht in voorraden en verhoog uw omzet. Voorkom derving en verspilling. En zo onnodig verlies. De voorraad opnemen op uw tablet maakt het beheren van uw voorraad wel zo makkelijk en praktisch. Registreren op de werkvloer, dáár waar het gebeurt: tot in de koelcel aan toe.

Derving vóór zijn
Wist u dat er in Nederland voor 3,6 miljard euro per jaar aan voedsel wordt weggegooid?
Dit zijn cijfers die de overheid grote zorgen baren, maar vooral u, als horecaondernemer, direct in uw portemonnee voelt. Met een druk op de knop kunt u uw medewerkers laten zien wat het verschil is tussen inkoop en verkoop, per product. Klopt de receptuur wel? Of toch te vaak een hand in de koekjestrommel gestopt? Het laten zien van de financiële gevolgen maakt bewust van gedrag!

Een winstgevende kaart
Maak uw kaart winstgevender! Elk product (en elke productgroep) op de menukaart kunt u volgen in cijfers. Het inslagpercentage is per product zichtbaar. Wat zijn de winstmakers en welke producten doen het minder goed?

Een actueel leveranciersbestand
Met het digitale adresboek heeft u altijd en overal de beschikking over het meest up-to-date adressenbestand van uw leveranciers. Contracten met leveranciers kunt u inscannen en hier opslaan. Ook de contractduur is opgeslagen, zodat u een melding krijgt wanneer een einddatum in zicht komt.

Actuele productinfo
U weet altijd precies welke producten uw leveranciers tegen welke prijs in het assortiment hebben.

Makkelijk bestellen
Door de automatische koppeling met toeleveranciers en grossiers kunt u met een paar klikken bestellen wat u nodig heeft. Overzichtelijk op één plek.

Gecontroleerd voorraadbeheer
Hoeveel is er ingekocht en hoeveel daarvan wordt daadwerkelijk vérkocht? Voortaan weet u dat precies. U signaleert waar de ‘gaten’ ontstaan tussen inkoop en verkoop. En minimaliseert zo derving.

Exacte receptuur
Geen nattevingerwerk meer bij de bereiding. Met een druk op de knop weet de kok precies elke hoeveelheid van elk ingrediënt. Nauwkeurig tot op de gram. Zo krijgt u daadwerkelijk overzicht van wat u heeft besteld, en hoeveel er is gebruikt.

Vloeiende mise en place
Een ‘to do’- lijst op je scherm! Elke keukenmedewerker weet zo precies wat hij of zij moet klaarzetten. Altijd op dezelfde manier, zodat de mise en place kinderspel wordt. Elke dag weer.

Hygiënische keuken
Alle schoonmaaktaken in de keuken worden gedaan. Daarover bestaan geen misverstanden. Dankzij de digitale lijst van schoonmaaktaken mist het keukenpersoneel geen plekje meer. En voldoet uw keuken aan de hygiënevoorschriften.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag