Personeelsplanning & urenregistratie

Personeelsplanning & urenregistratie

Personeelsplanning maken?

Ieder uur dat u te veel inroostert is een directe verliespost. Dit wilt u te allen tijde voorkomen. Via een operationeel personeelmanagement heeft u duidelijk overzicht van uw personeel. Met de Nostradamus personeelsmanagement kunt u voortaan efficiënt, snel en gemakkelijk roosteren. Omdat u op elk moment inzicht in productiviteit en loonkosten heeft, houdt u de personeelskosten beheersbaar en zo laag mogelijk. Een operationeel personeelsmanagement is onmisbaar voor elke horecaonderneming!

Eenvoudig personeel inplannen door Nostradamus

Zodra je in Nostradamus inlogt, zal het programma zelf roosters op basis van verwachte drukte, omzet en personeelsgegevens maken. Het moment dat een weekrooster of een wijziging wordt gepubliceerd, krijgen uw medewerkers hier melding van. Ze kunnen thuis of via hun smartphone eenvoudig binnen Nostradamus inloggen in het systeem en op deze manier hun roosters bekijken.

 

Handig publiceren

Geen communicatiefouten bij het maken van de roosters, deze worden zichtbaar binnen het personeelsmanagement wanneer deze gereed is. Door het Nostradamus rooster te publiceren voor uw personeel, krijgt elk ingeroosterde medewerker voorafgaand van de werkshift een email of sms. Wanneer u het rooster achteraf wilt veranderen, is dit geen probleem! Het rooster wordt aangepast en het sms’je richting uw personeel wordt automatisch verstuurd. Uw medewerkers krijgen het bericht binnen op elk gewenst moment. Naast het inzien van het rooster, krijgt uw personeel inzicht in salaris, gemaakte uren en ziekte uren. Binnen het personeelsmanagement is het ook mogelijk voor uw medewerkers gemakkelijk verlof aan te vragen, samengaand met het wisselen van een bepaalde shift. Hierdoor wordt het makkelijk gemaakt voor u en uw personeel!

Personeelsbeheer

Weg met uitpuilende mappen met personeelsgegevens, rondslingerende notitiebriefjes, enveloppen met salarisstroken; alle informatie en communicatie met uw personeel kan nu online via een helder personeelsmanagement! Denk aan nieuwsbrieven, logboeken, maar ook interne memo’s; voortaan gebeurt dit alles online en digitaal. De digitale personeelskaarten bieden u en uw personeel veel gemak en voordelen. Het systeem geeft een notificatie wanneer diploma’s of ID’s verlopen, wat het makkelijk maakt snel actie te ondernemen. Elk dossier is naar wens in te zien en afgeschermd waardoor privacy wordt gewaarborgd. Door in te loggen in het personeelsmanagement heeft u een helder overzicht en is het gemakkelijk te overzien voor u en uw personeel wat werken gemakkelijker maakt.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag