Personeelsplanning & urenregistratie

Personeelsplanning & urenregistratie

PERSONEELSPLANNING MAKEN?

Ieder uur dat u te veel inroostert is een directe verliespost. Dit wilt u te allen tijde voorkomen. Met de Nostradamus kunt u voortaan efficiënt, snel en gemakkelijk roosteren. Omdat u op elk moment inzicht in productiviteit en loonkosten heeft, houdt u de personeelskosten beheersbaar en zo laag mogelijk.

Eenvoudig personeel inplannen

Het programma maakt zelf roosters op basis van verwachte drukte, omzet en personeelsgegevens. Du moment dat een weekrooster of een wijziging wordt gepubliceerd, krijgen uw medewerkers hier melding van. Ze kunnen thuis of via hun smartphone eenvoudig inloggen in het systeem en op deze manier hun roosters en gewerkte uren bekijken, beschikbaarheid aangeven, verlof vragen, diensten ruilen en hun salarisspecificaties inzien.

Personeelsbeheer en urenregistratie

Weg met uitpuilende mappen met personeelsgegevens, rondslingerende notitiebriefjes, enveloppen met salarisstroken; alle informatie en communicatie met uw personeel kan nu online! Denk aan nieuwsbrieven, logboeken, maar ook interne memo’s; voortaan gebeurt dit alles online en digitaal. De digitale personeelskaarten bieden u en uw personeel veel gemak en voordelen.

Digitale werkbriefjes

Behalve de personeelsgegevens houdt het systeem alle gewerkte uren voor u bij. Personeel kan deze inzien en online eventuele aanpassingen doorgeven. Aan het eind van de maand zorgt Nostradamus-de Horecaplanner automatisch voor digitale werkbriefjes.

Direct naar de accountant

Dankzij onze koppeling naar loonadministratiesystemen wordt ook aanlevering bij de accountant kinderspel.

De video’s hieronder maken de werking van de Nostradamus Personeelsmodule direct inzichtelijk.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag