UNTILL® LIGHT

UNTILL® LIGHT

eenvoudig de beste

Het lijkt onbegonnen werk, de zoektocht naar een nieuw horeca kassasysteem. Toch zijn uw wensen eenvoudig en duidelijk: een gebruiksvriendelijk, simpel, overzichtelijk kassasysteem dat u op elk gewenst moment inzicht geeft in uw rapportages. Een systeem waarbij afrekenen voorop staat, zonder onnodige, ingewikkelde functies. Want u wilt op een snelle en overzichtelijke manier uw gasten bedienen, waardoor er minder fouten gemaakt worden en uw omzet stijgt. Verder graag betrouwbaar en stabiel en dit alles liefst tegen een aantrekkelijke prijs. Dan komt u al gauw uit bij een kassasysteem dat is ontwikkeld door mensen met praktijkervaring.

Vraag informatie aan

Untill-Light-kassasysteem-300x272

 

 

 

 

 

 

 

 

Untill-kassasysteem-300x235

UNTILL® LIGHT:

nieuwe standaard voor gebruikersvriendelijk afrekenen

Toepasbaar in o.a. bar, café, restaurant, snackbar, cafetaria, bakkerij, catering, recreatie

 • In vele opzichten onderscheidend van de concurrentie
 • Voortreffelijke afwikkeling van bestellingen
 • Intelligente printeraansluiting
 • Financiële rapportages direct beschikbaar
 • Eenvoudige menustructuur met duidelijke buttons, voor optimaal gebruiksgemak
 • Razendsnel en bedrijfszeker

Vertrouwde Windows gebruikersinterface

Door de vertrouwde Windows gebruikersinterface kunt u eenvoudig zelf producten aanmaken, prijzen wijzigen en specifieke opties selecteren. U bent volledig selfsupporting, kunt snel reageren bij problemen in uw horeca-automatisering en houdt eventuele kosten dus beheersbaar.

Én: de unTill Light mag gezien worden. Door zijn moderne design wordt uw kassasysteem een blikvanger in uw zaak.

Meer kassa’s in een netwerk?

unTill  kassasystemen zijn uiterst stabiel, omdat ze zonder centrale database of server opereren. Iedere kassa draait zelfstandig en ‘synchroniseert’ haar gegevens elke 0,15 seconden met andere kassa’s. Elke kassa beschikt zodoende over alle gegevens en is een exacte kopie van de andere stations. (Stroom)uitval van een kassa of werkstation heeft dus geen invloed op de andere stations: iedere kassa is een complete back-up!

Draadloos

Uiteraard biedt een modern kassasysteem als unTill Light de mogelijkheid om met handhelds te werken. De bediening ervan is identiek aan de vaste kassaterminal. Bestellingen op de handheld worden vliegensvlug doorgevoerd en bonnen per direct verwerkt. Eventuele wijzigingen in de menukaart of grafische interface zijn ogenblikkelijk zichtbaar.

Het gebruik van een handheld in uw zaak zal niet alleen het aantal foutieve bestellingen drastisch verlagen, maar ook sneller verwerken. Hierdoor stijgt uw rendement en blijven uw klanten tevreden.

unTill Light is ontwikkeld door professionals die weten wat u nodig heeft om uw gasten klantvriendelijk en efficiënt manier te bedienen.

unTill Light bundelt topsoftware en tophardware tegen de beste prijs in de markt

Nog even de voordelen op een rijtje:

 • eenvoudig in gebruik
 • uitgebreide menufunctionaliteit
 • overzichtelijke bar- en keukenbonnen
 • modern en zakelijk afgewerkte rapportages
 • topkwaliteit hardware
 • optioneel uit te breiden met handhelds
Vraag informatie aan

Untill-bestel-terminal

Menu

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag