Zorgkassa

Zorgkassa

Geen beperkingen bij het automatiseren in de zorg met de Zorgkassa

“Afrekenen met picto’s voor mensen met een beperking mogelijk maken…wij denken en ‘visualiseren’ mee”
Voor wie:
  • Voor zorginstellingen en werkplekken voor mensen met een beperking. Zij leren ‘visueel’ afrekenen.
3 redenen waarom:
  • Visueel gebruik van picto’s
  • Ondersteunende communicatie
  • Reeds een succes bij Brownies & Downies
3 belangrijke kenmerken:
  • Eenvoudig stapsgewijs afrekenen
  • Op maat ingericht gericht op hulpvragen
  • Ontzorgend en ondersteunend

Beperkt in afrekenen

 NOW !

genomineerde kassaoplossing

Onder de naam “Touch4All” is unTill® internationaal genomineerd als kassaoplossing voor medewerkers met een verstandelijke beperking. U kunt zelf bepalen welke informatie wordt weergegeven. Wij introduceren daarom graag onze zorgkassa. Door doelgroepgerichte aanpassingen is het mogelijk dat mensen met een beperking kunnen werken met ons unTill kassasysteem.

VOORDELEN UNTILL ZORGKASSA

Het unTill kassasysteem onderscheidt zich in vele opzichten. Dankzij de dynamische database waarin alle gemaakte transacties worden opgeslagen, kunt u snel een gedetailleerd overzicht inzien van de financiële rapportages. Onze zorgkassa’s zijn uitermate gemakkelijk te bedienen, razendsnel en erg overzichtelijk. Dankzij dit automatiseringssysteem kan op een eenvoudige wijze de zorg voor instellingen, restaurants en andere horeca gerelateerde branches worden gedragen. De kassasystemen beschikken over een Windows besturingssysteem. U kunt hiermee gemakkelijk zelf producten aanmaken, specifieke opties selecteren en prijzen wijzigen. Doordat het systeem compleet selfsupporting is, bent u in staat snel te reageren bij problemen in uw horecaautomatisering. Tevens zijn onze unTill zorgkassa’s uitermate stabiel, ze werken namelijk zonder centrale database of server. Elke kassa draait zelfstandig en synchroniseert elke 15 seconde haar gegevens met andere kassa’s.

DE AFREKEN SPECIALIST

Al sinds 1981 kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud op kassasystemen. Wij zijn, dankzij onze jarenlange ervaring, een ware specialist op het gebied van afrekenen. Janssens Kassasystemen biedt diverse totaaloplossingen met betrekking tot geïntegreerde kassa’s. Onze zorgkassa is hier een voorbeeld van. Hiernaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bedieningsunits en computersystemen. Heeft u een vraag over de zorgkassa of een ander artikel uit ons assortiment? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Neem contact op

Een kassa is een belangrijk onderdeel in een compleet afrekensysteem. Bij de keuze van een kassa kan je niet kritisch genoeg zijn. Uw organisatie is altijd in beweging en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kassa-automatisering bieden nieuwe mogelijkheden. Janssens Kassasystemen voorziet u van de oplossingen op het gebied van een kassasysteem voor in de zorg , die passen bij uw manier van werken. Snelheid, eenvoud, efficiënt werken, betrouwbaarheid en veiligheid staan daarbij voorop.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag