STORECONTRL WEBSHOP

STORECONTRL WEBSHOP

De fysieke winkel online doortrekken met STORECONTRL WEBSHOP

“Online betrouwbaarheid uitstralen vanuit de retail praktijk”

Consumenten zijn eerder geneigd om producten van webshops te kopen die gelieerd zijn aan fysieke winkelketens dan aan webshops waar zij nog geen band mee hebben. Betrouwbaarheid speelt hierin een doorslaggevende rol, blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Amsterdam. Winkelketens die erin slagen online activiteiten en de fysieke winkel goed aan elkaar te verbinden, plukken daar de vruchten van.

Volgens de onderzoekers bezoeken klanten graag de webshop van een winkel die zij goed kennen en prettig vinden. Ze doen ook eerder een daadwerkelijke online aankoop en verwachten op internet de atmosfeer aan te treffen die zij van de fysieke winkel kennen.

1-op-1-relatie

De Amsterdamse onderzoekers halen ook de veronderstelling onderuit dat webshops fysieke winkels ‘kannibaliseren’ ofwel uit de markt prijzen. De traditionele winkels profiteren zelfs van een goede webshop, omdat consumenten een zogenoemde 1-op-1-relatie blijken te hebben met een winkel waar ze zich thuis voelen. Ze zoeken die zaak zowel op internet als op in de winkelstraat op.
(Bron: Elsevier Retail)

Crossmediale verkoop

De opkomst van webshops leek even op zijn retour, maar het tegendeel is waar. Steeds meer fysieke winkels kiezen ervoor om hun verkoopkanalen uit te breiden, om zo meer omzet te genereren. Moderne ondernemers kiezen ervoor om dit proces via het kassasysteem te laten verlopen, omdat dit enorm veel tijd en geld bespaart. Ondernemers zonder koppeling tussen de webshop en kassa-/voorraadprogramma lopen telkens weer tegen problemen aan wanneer men via de webshop een artikel bestelt en dit uitverkocht blijkt te zijn. Zij moeten dan de klant tevreden stellen, het geld terugboeken en het artikel terugnemen. Zonde van alle inspanningen en vooral: zonde van de misgelopen omzet!

Complete webshops

StoreContrl heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en integreren van complete webshops. Zelfs integratie met een bestaande webshop behoort tot de mogelijkheden. Of u nu kiest voor een standaard webshop met een relatief lage investering of een volledig op maat ontwikkelde webshop, wij zorgen ervoor dat u met de juiste mensen om tafel zit om uw wensen te bespreken.

En dan nog iets: uw webshop/website moet uiteraard gemakkelijk gevonden kunnen worden op internet. Wij werken nauw samen met de experts die u daarin wegwijs kunnen maken.

Specificaties
  • Eenvoudig te implementeren in zowel bestaande als nieuwe webshop
  • Synchronisatie van producten
  • Synchronisatie van prijzen
  • Synchronisatie van actuele voorraad
  • Synchronisatie van klantgegevens
  • Real-time weergave van bestellingen via de kassa
  • Afdrukken van pakbon en factuur via de kassa
  • Klanten kunnen eventuele spaarpunten ook op internet inzetten
  • iDeal betaalmodule inbegrepen

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag