NCR HARDWARE

NCR HARDWARE

NCR

Al jarenlang marktleider..

NCR levert POS-terminals, ontworpen om jarenlang betrouwbaar dienst te doen en uitstekende prestaties te leveren tegen een lage ‘total cost of ownership’.

Grafische touch-based applicaties

NCR RealPOS™ terminals draaien met de nieuwste grafische touch-based applicaties en leveren snelle, persoonlijke service.

Veelzijdig ontwerp

Met een slank all-in-one ontwerp bieden NCR RealPOS™ terminals flexibele montageopties. Ze kunnen desgewenst dienen als POS-werkstation of als multimediakiosk.

Betrouwbaarheid

De robuuste behuizing en het LED-display zijn ontworpen om jarenlange betrouwbare werking te garanderen. NCR RealPOS™ terminals opereren zonder ventilator om de betrouwbaarheid te verlengen.

Ruimte voor groei
Dit krachtige systeem met resistive touchscreen is voorzien van energiezuinige en snelle Intel® mobile processortechnologie. Resistive touchscreens bestaan uit een glasplaat met een transparante geleidende laag, waarvoor een stevige kunststof folie (ook weer met transparante geleidende laag) is geplaatst. Doordat deze twee lagen tegen elkaar worden gedrukt, reageert het touchscreen.

NCR RealPOS™ terminals bieden ruimte om te groeien en zijn een uitermate verstandige investering.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag