OVER JANSSENS

OVER JANSSENS

Wij zijn janssens kassa systemen

“Sterk in innovatief meedenken en gericht automatiseren vanuit onze eigen horeca en retailervaring”

Janssens Kassasystemen is in 1981 gestart met het aanbieden van service en onderhoud op (toen nog) elektronische kasregisters.
Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van complete automatiseringsoplossingen voor horeca en retail. Al meer dan dertig jaar zijn wij dé specialist op het gebied van afrekenen.
Als gevolg van onze ruime ervaring en expertise beschikken wij over een krachtig aanbod in kassa-automatisering, na een weloverwogen selectie van leveranciers.
Janssens Kassasystemen biedt u diverse totaaloplossingen van geïntegreerde kassa’s, bedieningsunits en computersystemen (hard- en software).
Vanzelfsprekend leveren wij met plezier de bijhorende service en support.

Eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Bel 024-3444111 of mail: info@kassasystemen.nl

ADVIES & CONSULTANCY

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar de laatste decennia in rap tempo op. Die voortschrijdende techniek is onlosmakelijk verbonden met succesvol ondernemen. Dat vergt van een u als ondernemer uiteenlopende capaciteiten. Behalve HR-manager, fiscaal/juridisch specialist en inkoopprofessional kan u onmogelijk ook nog eens ICT-professional zijn.

KASSA LEASEN

Net als een bedrijfswagen, machines of apparatuur kunt u ook kassasystemen huren of leasen. Dat scheelt een startinvestering; de kassa kan letterlijk direct gaan rinkelen. Digitalisering van uw organisatie betekent efficiënter (en dus kostenbesparend) werken. En met die inkomsten financiert u vervolgens de huur van uw kassa, kasregister of kassasysteem.

KLANTEN UITGELICHT

Kassasystemen zou niks zijn zonder haar klanten. Het is hierom dat wij hier laten zien met wie wij hebben mogen samenwerken. Over de jaren heen hebben wij een extensief netwerk opgebouwd en dat mag gezien worden. Bekijk wat wij voor anderen hebben kunnen betekenen, en misschien kunnen wij hetzelfde voor u doen.

SPONSORING & GOEDE DOELEN

Wij zijn een gezond bedrijf dat zich niet alleen richt op ons vakgebied, maar zich tevens bewust is van de wereld om ons heen. Wij groeien en willen dit graag delen met anderen die het minder goed getroffen hebben. Met deze goede doelen wil Janssens Kassasystemen een duurzame relatie opbouwen en maatschappelijke betrokkenheid uitdragen:

Janssens Kassasystemen is al meer dan dertig jaar specialist in horeca- en winkel automatisering. Wij zijn expert op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service van kassasystemen, maar verzorgen ook uw complete kassa-automatisering op maat. 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij u op locatie. Wat uw wensen ook zijn: één eenvoudige kassa of een geavanceerd afrekensysteem. We zorgen voor horeca automatisering en retail automatisering. Maar ook zijn wij specialist op het gebied van de traditionele kassa, de iPad kassa en geven wij advies en consultancy. Janssens Kassasystemen leveren maatwerk oplossingen waarop u kunt vertrouwen. Neem een kijkje op de site, voor een compleet overzicht van ons kassa aanbod. Inclusief duidelijke en aantrekkelijke prijzen.

Klik op deze link voor onze algemene voorwaarden.

Online Marketing door Traffic Today

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag