KLANTEN UITGELICHT

Kassasystemen zou niks zijn zonder haar klanten. Het is hierom dat wij hier laten zien met wie wij hebben mogen samenwerken. Over de jaren heen hebben wij een extensief netwerk opgebouwd en dat mag gezien worden. Bekijk wat wij voor anderen hebben kunnen betekenen, en misschien kunnen wij hetzelfde voor u doen.

 

intratuin

HORECA-KLANTEN UITGELICHT

Intratuin – Restaurant de Boerderij Elst

Buffetrestaurant de Boerderij in Elst (450 zitplaatsen) is gevestigd in een 19e-eeuwse boerderij, die werd gerestaureerd met behoud van sfeer en authenticiteit.

Christian de Brok (hoofd P&O):

“De grootste voordelen van het unTill kassasysteem zijn de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Op maat gemaakt, makkelijk in gebruik en regelmatig voorzien van updates en vernieuwingen die echt op een ondernemer zijn toegespitst.”

ijssalon

IJssalon D’n Italjaan – Baarle Nassau

Iedere dag vers gemaakt ijs volgens ambachtelijk Italiaans recept. Het geheim? Verrassende smaken met elk een cool verhaal!

Ondernemer Eddy Braet:

“In onze tak van sport praat je over een aantal piekmaanden. Dan moet je er ook staan en wil je een hoog serviceniveau kunnen bieden. Een snel en vooral eenvoudig kassasysteem hebben we in unTillgevonden. Iedereen kan er binnen vijf minuten mee werken.”

 

Website: www.ijssalon-italjaan.nl

cinema

Servicebioscoop Cinemajestic – Zutphen

Genieten van een bijzondere filmervaring, dat wil je als bioscoopbezoeker.

Eigenaar Ron Gerrits:

“De draadloze bestelterminals van unTill zijn onmisbaar. Ze zijn snel en makkelijk te bedienen, waardoor de inwerktijd minimaal is. Er is geen vorm van stress en fouten maken behoort tot het verleden. De servicegraad is hoog; bediening is altijd in de buurt en de bestelling staat snel op tafel. Wij zijn sinds 2009 klant van Janssens Kassasystemen en zeer enthousiast over de vele mogelijkheden en de goede service.”

 

Website: www.cinemajestic.nl

vaderland

Restaurant Vaderland – Nijmegen

Op een unieke locatie aan de Waal in Nijmegen is dit elegante en eigentijds restaurant gevestigd.

Manager Maarten Kropman:

“Behalve voor onze vestigingen Lodewijk en Notting Hill in Nijmegen hebben we ook bij Vaderland gekozen voor het unTill kassasysteem. Onder andere de overzichtelijke touchscreens waarop een tafelplattegrond wordt weergegeven van het restaurant en de mogelijkheid om gesplitst te kunnen afrekenen, behoren tot de voordelen. Wij zijn blij met de vele functionaliteiten en de ondersteuning die de kassa ons biedt bij het uitvoeren van ons vak.”

 

Website: www.vaderland.nl

colline

Brasserie Grand Café La Colline – Oss

Brasserie Grand Café La Colline, een begrip in Oss, viert dit jaar haar tiende verjaardag. En is bovendien al tien jaar trouwe klant van Janssens Kassasystemen. Van een heerlijk kopje koffie, een uitgebreide lunch tot een geweldig diner; bij La Colline bent u aan het juiste adres. Ook bij zusje Grillkamer de Bodega en eet- en drinkcafé de Wereld kunt u een avond lang genieten.

Website La Colline: www.la-colline.nl
Website De Bodega: www.de-bodega.nl
Website De Wereld: www.de-wereld.nl

hemel

Berg & Dal: Bluf Eten & Drinken! – Nijmegen
of Restaurant & Brouwerscafé De Hemel! – Nijmegen

Nu open in Berg & Dal: Bluf Eten & Drinken. Lekker eten, lokale invloeden en een klein beetje Bluf. Ook leuk in Nijmegen: Restaurant & Brouwerscafé De Hemel.

Website Restaurant Bluf: www.blufrestaurant.nl
Website Restaurant de Hemel: www.restaurantdehemel.nl

RETAIL-KLANTEN UITGELICHT

Today Jeanswaer – Sliedrecht/Hardinxveld

Today Jeanswear is specialist in jeans en trendy kleding en heeft sinds 1997 ook een webshop. Service, persoonlijke benadering en diversiteit aan bekende merken staan hier hoog in het vaandel.

Ondernemer Mark Prinssen:

“Filiaalbeheer van StoreContrl geeft mij direct inzicht in de voorraden en waar ik moet bijsturen. Ook is de uitgebreide informatie over het koopgedrag van onze klanten zeer snel opvraagbaar; hier kunnen we leuke acties aan verbinden. We hebben gekozen voor een koppeling met onze webshop, zodat we altijd up-to-date voorraadbeheer hebben en klanten niet hoeven teleurstellen.”

 

Website: www.todayjeanswear.nl

today

Marc O’Polo – Nijmegen

Marc O’Polo is kleding gericht op gebruiksgemak, zowel casual als chic.

Eigenaresse Freddy Jansen:

“De stap naar kassa-automatisering heeft bij ons lang geduurd. Zou dit wel een handige aanvulling voor ons zijn? Jazeker, zeg ik nu van harte. Het gemak van de kassa, de eenvoud van de backoffice, EDI-import en -export, beheer en zoekfuncties op één scherm, automatische invoer van inkooporders; wij zijn er erg enthousiast over.”

marco_polo

Alexander Roodfeld – Dordrecht

Met 85 jaar ervaring probeert Alexander Roodfeld elk seizoen de ontwikkelingen in de mode te vertalen naar een beeld dat voor iedereen begrijpelijk, draagbaar, interessant en nieuw is.

Ondernemer Ties Roodfeld:

“Een aantal jaren geleden was ons toenmalige systeem toe aan vervanging. Wij hebben gekozen voorStoreContrl omdat het een zeer gebruiksvriendelijk systeem is met een uitgebreide backoffice. Ik ben ook uiterst tevreden met de support en nazorg vanuit Janssens Kassasystemen.”

 

Website: www.roodfeld.nl

roodfeld

BABY-DUMP – DIVERSE LOCATIES

Baby-Dump is met haar 14 vestigingen in Nederland een grote winkelketen, gespecialiseerd in de verkoop van babyartikelen tegen de laagste prijs.

Helga de Kleuver (manager P&O):

“Al geruime tijd werkt Baby-Dump met een systeem van Janssens Kassasystemen. De kassa werkt perfect en de koppeling naar onze eigen software maakt het geheel compleet. De medewerkers van Janssens Kassasystemen denken goed met ons mee en zorgen waar nodig voor maatwerk aanpassingen, waardoor het systeem naadloos aansluit op onze werkwijze.”

 

Website: www.baby-dump.nl

babydump

Menu

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag