Software Oplossingen

Software Oplossingen

Investeren in een maatwerk Kassa software programma

“Ontbrekende functies gevonden binnen uw huidige kassasysteem?…wij leveren maatwerk naar absolute tevredenheid!”
NOSTRADAMUS

De kunst van horecabedrijfsvoering is regisseren in plaats van improviseren. Hoeveel personeel is nodig op drukke dagen? Wanneer vinden die drukke dagen plaats? Zijn de juiste krachten ingeroosterd? Haalt u voldoende rendement uit uw menusamenstelling? Met Nostradamus – dé Horecaplanner voert u met gemak de regie over uw bedrijf.

WEBSHOP HORECA KOPPELING

In de fashion, maar ook horeca is een webshop of online eten bestellen niet meer weg te denken, presenteer uw producten online en vindt nieuwe klanten die u anders niet zou hebben. Laat uw vaste klanten hun bezoek aan uw winkel voorbereiden, laat zien wat er nieuw op voorraad is (direct gekoppeld aan uw kassa systeem).

  • sponsor-5
  • sponsor-3
  • sponsor-6
UNTILL WEBMANAGMENT

Net als onze andere producten is unTill Webmanagement ontwikkeld om het u als horecaondernemer net iets makkelijker te maken. Het is een compleet managementpakket dat direct inzicht geeft in uw bedrijfsvoering. Vanaf iedere pc met internettoegang kunt u op elk gewenst moment ‘real-time’ rapportages inzien. Door middel van een gebruiksvriendelijke interface kunt u deze zelf samenstellen. Inzichtelijke diagrammen geven u een helder beeld van uw omzet- en andere gegevens.

  • sponsor-3
BLACKBOX

De fiscale module CleanCash SC-B, ook wel de “zwarte doos van de horecasector” genoemd, is de nieuwe controlemodule die verplicht wordt voor alle horecazaken in met name België.

  • sponsor-3
KEUKENSCHERMEN

Een nieuwe manier van werken in de professionele keuken. Geen koppeling met de kassa maar een verlengstuk daarvan. Het kassasysteem en het keukenscherm zijn één.

  • sponsor-3
WEBSHOP RETAIL KOPPELING

Ontwikkelen en integreren van complete webshops of integratie met uw bestaande webshop met StoreContrl… of u nu kiest voor een standaard webshop met een relatief lage investering of een volledig op maat.

  • sponsor-5

Kassa-automatisering: voor de meeste projecten maken wij gebruik van standaard software die wij op maat en wens van u tot in de puntjes opleveren, u zult hier nooit alleen in staan. Wij hebben speciale modules ontwikkelt om een goede wenseninventarisatie te kunnen filteren om verassingen achteraf te voorkomen, u wilt toch ook duidelijkheid?
Behalve onze standaard kassasoftware zoals unTill® en StoreContrl leveren wij veel aanvullende diensten zoals Nostradamus en Webshop kassa koppelingen
Ook zijn totale maattrajecten voor ons niet vreemd, bij diverse gemeentes (overheids instellingen ) hebben wij kassa’s geleverd op maat gemaakt en veel belangrijker nog is dat zij hier zeer tevreden over zijn.
Uiteraard ligt uw investering voor dit traject vooraf vast; u komt niet voor onverwachte (nacalculatie) kosten te staan.

Janssens kassasystemen is een deskundige in horeca- en winkel automatisering, voor al meer dan 30 jaar. Onze kwaliteiten liggen op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service. Daarnaast verzorgen we een volledige kassa software en kassasystemen. Met al uw wensen kunt u bij ons terecht, of het nou gaat om een eenvoudige kassa software of een complex afrekensysteem. Janssens Kassasystemen zorgt voor automatisering in de retail- en horecabranche.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag