WEBSHOP KASSA KOPPELING

WEBSHOP KASSA KOPPELING

Uw kassasysteem koppelen en synchroniseren met uw webshop betaalsysteem

“Online en offline producten verkopen of eten bestellen?…geen bijzondere vraag, maar een up-to-date gegeven.”
Voor wie:
  • Online winkel, webshops en horeca bedrijven (online eten bestellen)
3 redenen waarom:
  • Online bediening van uw klant
  • Gebruiksgemak
  • Veilig online betalen
3 belangrijke kenmerken:
  • Synchroon met uw winkelvoorraad
  • Persoonlijke aanbiedingen via e-mail
  • Online reserveren van producten

Hoe kunt u online en offline producten verkopen of eten bestellen? Nog niet zo lang geleden was dit een bijzondere vraag, tegenwoordig hebben we al heel veel tevreden klanten die hun webshop gekoppeld hebben aan hun kassa. Of het nu gaat om een online webshop of horecabedrijf, wij hebben de oplossing. Zowel met unTill, StoreContrl als Resolut is het mogelijk om uw kassasysteem te laten samenwerken met de webbestellingen van uw klant. De orders online lopen gelijk met de orders in uw zaak, waardoor u extra overzicht heeft.

Horeca en webbestellingen

Het online bestellen van eten is tegenwoordig heel gewoon. In plaats van telefonische bestellingen, geven uw klanten hun bestelling door via uw website. Janssens Kassasystemen maakt het voor u mogelijk om in unTill de bestellingen direct door te krijgen. U hoeft deze online bestellingen niet meer apart te verwerken of opnieuw aan te slaan in de kassa. Verzamel gegevens van uw klanten en nodig hen uit met aanbiedingen. Efficiënter kan haast niet.

Lees meer over unTill®

Online winkel en kassa

In de fashionindustrie is een webshop niet meer weg te denken, presenteer uw winkel online en vindt nieuwe klanten. Daarnaast kunt u uw vaste klanten hun bezoek aan uw winkel laten voorbereiden. U kunt bijvoorbeeld uw klanten de voorraad van uw producten laten zien. (die direct gekoppeld zijn aan uw kassa). De prijzen van de producten die u aan uw klanten aanbiedt, zijn eenvoudig te veranderen. Hierdoor kunt u inspelen op de behoeftes van uw klant. Een ander voordeel hiervan, is dat u nooit achterloopt op uw concurrentie als het gaat om prijzen.

Lees meer over StoreContrl® | Lees meer over Resolut®

Voordelen van onze webshop kassa koppeling

Het koppelen van uw webshop aan uw kassa brengt veel voordelen met zich mee. U kunt namelijk een stuk efficiënter werken, omdat alle transacties op een centrale plek geregistreerd worden. Uw voorraad kan direct bijgewerkt worden en alle verkoopgegevens kunnen eenvoudig worden beheerd vanuit één systeem. Daarnaast kunt u met onze webshop kassa koppeling uw klanten persoonlijke aanbiedingen via e-mail sturen en uw klanten online bedienen.

Verzamelen van gegevens

De koppeling van uw webshop kassa zorgt ook voor meer gegevens. Hierdoor kunt u eenvoudiger inzien welke producten of diensten het beste verkopen en welke er niet worden verkocht. Alle verkoopinformatie wordt namelijk direct vastgelegd. Door in de gaten te houden welke producten er goed verkopen, kunt u inspelen op de behoeftes van uw klant. Hierdoor kunt u uiteindelijk weer meer producten door verkopen.

Betere klantenservice

Met een webshop kassa koppeling kunt u uw klantenservice verbeteren. Uw klanten kunnen namelijk online betalingen doen en alle gegevens worden op één plek bewaard. Hierdoor kunnen vragen van klanten over hun bestelling makkelijker worden beantwoord, omdat de gegevens inzichtelijker zijn. Daarnaast biedt deze koppeling ook gemak aan uw klanten. Hierdoor hoeven ze niet altijd naar uw winkel te komen om een bestelling of reservering te plaatsen, maar kunnen ze dit vooraf doen op uw website. Natuurlijk kunnen ze dit op een later moment nog doen, maar u heeft uw klant al geholpen door ze de eerste stap te laten zetten.

Neem contact op

In de fashion is een webshop niet meer weg te denken, presenteer uw winkel online en vindt nieuwe klanten die u anders niet zou hebben. Laat uw vaste klanten hun bezoek aan uw winkel voorbereiden, laat zien wat er nieuw op voorraad is (direct gekoppeld aan uw kassa). Lees meer over StoreContrl®

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag